| iauru a întrebat:

In 18 mai e ziua tatalui meu si nu stiu ce sa-i iau? ceva sugestii

Răspuns Câştigător
| cornculapte a răspuns:

Daca vrei sa-i iei ceva simbolic, ii poti lua o diploma/medalie/certificat/tricou etc. cu inscriptii gen 'Cel mai bun tata' sau 'Tatal anului'. Le poti insoti de cadouri amuzante, nu foarte scumpe, care sa aiba legatura cu caracterul lui. De exemplu daca fumeaza mult (si mai si scrumeaza mereu pe jos), poti sa-i iei o scrumiera breloc pe care s-o poata duce cu el peste tot sau o scrumiera care tuseste (asta am vazut-o undeva pe net, cauti tu ca ai timp). Ori daca e zgarcit sau mare economist ii iei o pusculita amuzanta.
http://cadourihaioase.ro/scrumiera-buzunar-p-101031.html
http://cadourihaioase.ro/porc-economist-lemn-p-1543.html
Iti dau doua linkuri si iti mai dau doua site-uri pe care gasesti cu siguranta ceva (de la tastatura flexibila pentru fanaticii calculatoarelor, pana la hartie igienica cu Sudoku pentru cei care stau mult la toaleta sau carti de joc uriase sau marcate pentru jucatorii inraiti de carti). Trebuie doar sa te gandesti la o caracteristica specifica a tatalui tau.
In rest, daca vrei sa-i iei ceva mai serios, poti sa-i iei o camasa, un articol de imbracaminte, un ceas, un parfum. Vezi cam de ce are nevoie. In locul tau nu i-as lua ceva serios pentru ca vor veni toti fratii si surorile lui cu haine si parfumuri si e plictisitor deja.

11 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Un portofel elegant.

| MisterKat a răspuns:

Poti sa-i cumperi un set format din bricheta, breloc si pix (am vazut in oras si sunt foarte frumoase si elegante si costa incepand de la 25 de lei - 50) si o cravata (gasesti si cu 20 de lei si e chiar frumoasa, ambalata in cutie) si o sticla de vin (care incepe de la 5 lei si ajunge pana unde vrei tu...hee hee sau poti sa-i cumperi whysky, dar mi se pare ca e de fite, ia ceva simplu si de bun-gust! Succes!

| sy46 a răspuns:

Un album cu formatia de muzica preferata, o carte.

| AndutzaAndu a răspuns:

Mamă, e taur tatăl tău, ca şi mine laughing, păi poţi să'i cumperi un parfum pentru bărbaţi sau o cravată sau o cămaşă.

| marrinnaa a răspuns:

O camasawinking

| Myruna_1378 a răspuns:

Pai cred ca ar merge ceva de exemplu daca fumeaza o scrumiera cu o femeiewinking vezi u ceva amuzant pe acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-i un vibrator in caz ca nu il mai tin puterile sau un set cu prezervative ma rog oricum nu ar avea la ce il folosi doar sa si-l bage in gura si sa-l traga pe caprolling on the floor))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine a mers destul de bine cand i-am cumparat o cana si o bluza cu poza familiei. Ai putea sa incerci. NU costa mult si poti sa faci in orice model. Ai putea incerca si cu o perna happy

| asdffghjjkl a răspuns:

Ai putea sa ii iei o cravata (daca poarta), sau un parfum, sau un aparat de ras electronic, sau un after shavewinking ii urez La multi ani!

| only me a răspuns:

Dc nu-i iei un parfum?laughing

adica.depinde de varsta... daca e putin mai tanar l-ar incanta un parfum sau o camasa sau ceva (haine), dar daca e mai batran, chiar nu am idee...straight face poate doar trebuie sal intrebitongue