| loricel a întrebat:

In curand o sa am banchetul si o sa vin la Bucuresti pentrua a achizitiona o rochie. Poroblema este ca nu prea stiu pe unde sa ma duc si nu vreau sa pierd timpul aiurea.Ma ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| Messyhair a răspuns:

Eu iti recomand Sun Plaza, Baneasa Shopping City si Afi Palace. iar ca magazine : Zara, New Yorker, Bershka, Stradivarius, Pull and bear.mai multe.Acum depinde si cat vrei sa cheltuiesti pe rochie, insa eu zic ca merita(banchetul e o data in viata)si poti sa mai porti rochia si la alte ocazii.

10 răspunsuri:
| L a răspuns:

Poti gasi in orice malltonguelaza, Mall vitan, Afi Palace Cotroceni sau in, Idm, Sir etc.`

| baru a răspuns:

Da, Cel mai bine ai doua locatii; Unu; Bulevardul Magheru complex Unirii; Al doilea; Bucurestiul vechi, In aceste doua locati vei gasi orice si lucrul care este cel mai important pret calitate Ai de unde alege Cumparaturi placute Pa

| laalaa a răspuns:

Pai in malluri gasesti fara numar, dar depinde de pret...cat vrei sa cheltuiesti pe rochie nu ai zis!
>big grin

| hailei2007 a răspuns:

Pai eu zic ca iei mallurile la rand ca banuiesc ca nu vrei sa te uiti prin piete (clar n-o sa gasesti rochii speciale si moderne in piete)

| Carlaaa a răspuns:

Mall Liberty, bucuresti - Rahova.
Mall Baneasa, Bucuresti - Baneasa

| Bybybya a răspuns:

Tot ce au spus ei dar ca s nu stay s te plimbi prin tot buc ca banuiesc ca nu ai atata timp sh rabdare iti recomand s te gandesti l un loc sau 2 l care s te duci eu as zc s te duci prin mool chiar daca sunt km scumpe totusi merita sau la unirii unde la fel sunt frumoase sh sunt sh mai ieftine locul unde nu iti recomand sa te duci este zara chiar daca toata lumea zc ca este cel mai tare magazin ...ma rog hainele sunt marfa dar crede-ma ca am fost si eu d cateva ori sh mi-am luat cateva haine sh am ramas falita sunt fff scumpe in caz ca nu esti din buc sau nu te-ai doos akl dar te poti duce daca ai bani sh vrei ceva d calitate mai ales ca vrei doar o rochie si iti poti lua sh accesorii tot d akl dar s nu te duci doar s te uiti pentru ca sunt multe haine marpha sh mai mult iti faci sange rece.

| Beiibby a răspuns:

Maxtown, city mall, vitan, plazza, sun plaza

| ChriSS_7546 a răspuns:

Prin mall, sau la magazin la uniri au si acolo rochii dragute, in idm etc.
Sper sa te descurci:d

| ChriSS_7546 a răspuns:

Srry in "Unierea Shopping Center"big grin