| bluesky_7787 a întrebat:

In primul rand Craciun Fericit! Acum intrebare: Am un prieten de 2 luni si e normal sa ii fac un cadou de Craciun. Am stat mult sa ma gandesc si cea mai buna idee la care am ajuns a fost sa inramez o poza cu noi doi ( el mereu imi spune ca da drumu` la calculator doar ca sa vada poze cu mine ); dar pe langa aceasta poza, as vrea sa ii iau si altceva. Nu stiu insa ce? Poate ma puteti ajuta.

Răspuns Câştigător
| stiiix a răspuns:

Foarte frumoase sentimente aveti unul pentru celalalt. Ii mai poti darui lucruri gen: o felicitare facuta de tine care sa-l amuze/emotioneze, un tricou personalizat, un ursulet de plus, un film pe care sa-l vizionati impreuna, un CD cu formatia lui preferata.
Sa aveti un Craciun Fericit amandoi! :*

6 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Ceva simbolic. Atunic cand se uita la el sa-si aminteasca de tine. Un lantisor, o bratara etc

| ana234 a răspuns:

Sau un lantisor in forma de inimioara in care sunteti voi doi si intotdeauna cand il deschide sa vada ca esti acolo cu el dar si ideea ta e foarte buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !

| marui08 a răspuns:

Pai ai putea sa ii iei un ceas sau un portofel si ai putea sa pui o poza cu voi acolo.
Si ideea ta e super, cu siguranta o sa apreciezehappy

Baftabig grin

| Mihai300_6475 a răspuns:

Orice barbat isi doreste un ceas.

| ral_7229 a răspuns:

Poti face cum ai spus tu, e ok si p langa ii poti lua un ceas sau o bluzita.