| IceCream22 a întrebat:

Intrebare mai mult pentru fete : Ce v-ati luat pentru scoala - la haine ma refer? big grin

11 răspunsuri:
| G a răspuns:

Nu prea multe, ca avem uniforma: conversi, un trenci, blugi skinny negri si clame muuulte. big grin bluze albe si de-astea mai am de anul trecut.

| Bacteriuță a răspuns:

Eu mi-am luat 3 perechi de tenesi xD + 2 care nu sunt prea purtate + 1 mai veche dar inca buna = 6 perechi de tenesi pentru scoala [si ce o sa mai vina pentru iarna] laughing
o vesta de blugi d'aia mai scurta happy
o pereche de blugi happy
o bluza alba noua [pe noi ne pune sa purtam alb in partea de sus chatterbox]
un cardigan bleomaren cu cordon big grin
tricouri. thinking
si cam atat tongue

| fluturas a răspuns:

Azi am fost sa-mi cumpar si nu prea am gasit laughing
oricum cred ca ne va face uniforma crying
dar mi-am luat o pereche de pantaloni, 5 tricouri laughing, o camasa love struck, o bluza, bascheti si adidasi happy

| xXWhisperOfLoveXx a răspuns:

Ink.nu mi-am luat tongue

| arysa a răspuns:

Adidasi (floricele mov+turcoaz:X), balerini marinaresti, blugi albastri skinny, un tricou alb mai lungut, un sacou cu maneci 3 sferturi un albastru mai inchis. Mai am sa-mi iau ghiozdan si un cardigan(turcoaz as vrea)big grin.

| gya_8439 a răspuns:

10 perechi de blugi 20 de tricouri 25 de camasi, 5perechii de baschetii 5 de adidasi 5 perechi de balerini, lenjerie 5 veste de alea de blugi, 10 cardigane 6 sacouri, ma rog mai multehee hee

| catysmile a răspuns:

Camasa sacou vestuta pantaloni negri blugi 2xtrening tricou addidas cam atat

| traficanta a răspuns:

Pai mi-am luat o pereche de pantaloni negri ( skinny jeans ) si o camasa alba. Si am sacoul de la scoalabatting eyelashesPlus un trening niste pantofi si adidasi big grin sutien si chiloti si sosete rolling on the floor altceva. nimiclaughing

| KeepCalm a răspuns:

6 perechi de blugi
4 treninguri
8 bluze
4 solexuri
2 perechi skateri
1 pereche adidasi
2 perechi conversi
lenjerie... 2 geci iarna, 2 toamna, curele.

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

O sa razi de mine, dar asta este: pantaloni rozbig grin, tricou rozbig grin tenesi alb cu ceva negru si ROZ si cred ca mai imi iau si o cordelutza ghici cum? tot ROZlaughing. A si sa nu uittongue nasa mea mi-a mai luat un trening PUMAbig grin dar rosu cu negru si niste adidasi asortati:X.in rest rechizite si mai oleaca si imi iau geantatongue. poate niste blugi, o bluzitza cevatonguevad eubig grin

| ExpertInMuzica a răspuns:

Uniformalaughing