Never!
E prea roz pentru gustul meu-dar oricum, si daca ar avea alta culoarea nu ar fi ok din cauza materialului lucios si alunecos si a lungimii foarte scurte care o face nepotrivita in 90% din ocazii... din moment ce porti asa ceva e clar ca vrei sa iesi in evidenta...(stiti la ce ma refer )
singura salvare este sa o incadrati intr-o tinuta din elemente combinate... poate asa ii mai scade gradul de penibilitate...
parerea mea
Gaaahh imi ard ochiii...pare o fusta de barbie.este oribila si complet importiva oricarui trend vreodata existent
Aia ar purta-o ori pitipoancele, ori prostituatele.Si culmea ca are un pret mult prea mare pentru cat valoreaza. Nici daca ar fi gratis n-as lua-o!
E cam urata, sincer.
Daca vrei ceva de club si sa arate bine iti recomand fusta asta:
http://www.misspretty.ro/produs.php?c=1&sc=2&p=75
Bineinteles ca nu.merge cu niste ciorapei sau colanti cu un body dinacela apoi fustita, dar pentru balet. restul NU
Nu...pentru ca nu e stilul meu... daca tie iti place. e treaba ta. dar o sa dai impresia de o pitzi.
Nu e oribila Bleah.crek daca asi vedeao in magazinul meu preferat nu as mai intra niciodata in viata mea in magazinul ala si apropo ti-as sugera fusta care ti-a sgerato anonimul ala...
Rallu întreabă: