| modestul a întrebat:

Ioan Istrate, cel care a prevazut cutremurul din 1977 dar totul a fost musamalizat de Ceausescu si ai lui(sunt multe documente despre asa ceva pe internet care ii da dreptate si a fost si pe la tv de multe ori, aparuse chiar intr-un ziar in care era supranumit nebun pentru ca a prezis acel cutremur de catre comunisti, asa, deci Ioan Istrate prevede ca se va intampla ceva in 2012, dar nu sfarsitul lumii ci un eveniment major sau schimbare majora, are si o carte cu amanunte despre multe lucruri prevazute chiar si despre 2012 dar asta poate nu va intereseaza. Uitati ce spune in 2 minute, e o mica parte:http://www.youtube.com/watch?v=T65MckKKwVQ
Vreau sa va intreb, ce parere aveti?

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu stiu cata dreptate are Istrate, dar cutremure au fost in tara noastra si vor mai fi, totul depinde de intensitatea si durata lor, cand vor fi vom vedea.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde

| matadoru a răspuns:

Interesant, pana acum sincer nici nu auzim de ioan istrate, totusi fiecare are pararea lui si in anul 2000 toti ziceau ca va fi sfarsitul si s-au inselat.Nimeni nu stie exact, dar pana la urma, ce-o vrea Dumnezeu!

| curios_3782 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic dar mie imi e cam frica straight face

| VXX a răspuns:

Din cate stiu eu e imposibil ca Terra sa fie lovita de aceasta planeta Nibiru(Planeta X) sau de orice alt astru cum ar fi o cometa sau un asteroid asa ca nu va mai ganditi la asta pentru ca e o prostie.
Daca vreti sa stiti mai multe cititi un articol.