| tomitza a întrebat:

Ipod Touch 4 sau Kinect? :S
Am de gand ca in aceasta iarna sa imi iau una dintre aceste doua lucruri. Am un xbox 360 si va aparaea Kinect, in curand. Daca nu stiti ce e kinect uitati-va aici: http://www.youtube.com/watch?v=YLbhgDKDvdQ sau iPod touch 4, care este exact la fel ca iphone 4 acum, numai ca nu este acoperit cu sticla si ca nu face apeluri desigur;)).
Deci parerea voastra? :S Ce sa imi iau Kinect sau iPod Touch 4, tinand cont ca anul viitor in iarna as dori sa imi iau iPhone 4 :D

Răspuns Câştigător
| virusake a răspuns:

Mama... da ai bani de aruncat pe prostii, nu gluma. Nu ma mir de ce Apple a depasit Microsoft-ul ca cifra de afaceri. laughing Datorita astora (mana larga) ca tine... laughing

Am vazut de mult tehnologia aia (kinect). Fiind un produs la inceput, cred ca o sa fie plin de bug-uri. worried
Eu zic sa strangi bani direct pentru Iphone. E cea mai indicata investitie. big grin Face ce face si ipod-ul, cat si altele. happy

1 răspuns:
| telefoanegsm a răspuns:

Vand kinect xbox 360 sigilate - 200 euro bucata; mai am xbox 360 slim 4gb + kinect - 380 euro, xbox 360 slim 250gb + kinect - 430 euro/ Contact la telefon 07;. 48;. 569... 723