Daca vrei original cumperi de pe siteurile oficiale si platesti cat nu face. Oricum brandul nu inseamna absolut nimic, chiar daca te pacalesti cu asta si iti spui ca vei creste in ochii altora. Daca ai in jur persoane care te judeca in functie de ce porti, ar trebui sa faci putin curat in relatii.
Stimata dullcat, zalando sa înțeleg ca nu e legit? După ce au și aplicație si reclame la televizor? va rog frumos sa va informați puțin (nu ma refer doar la tine) când dați răspunsuri asa random
Sunt informata.Se stie deja ca produsele importate in Romania sunt de o calitate inferioara.Acelasi produs de curatenie, de exemplu, este mult mai slab decat produsul vandut acasa la mama lui sau cel produs pentru a fi vandut intr-o tara mai dezvoltata din punct de vedere economic.Crezi ca pentru haine e diferit?
Ești informată dar prost. Zalandoo eu cel mai mare magazin de îmbrăcăminte online din Europa și îți garantez eu că trimit aceleași lucruri peste tot.
Unde naiba vezi tu trening Nike la 1000 euro? Auzi tu ori confuzi zalando cu naiba știe ce, ori ești idiot făcut gramada
Stimata cucoana, eu am cumpărat de la zalando si calitatea e originala la fel și produsul, nu știu pe ce lumesc trăiesc aia de unde îți iei tu informațiile dar nu ai dreptate
Nu are sens ce spui. In primul mesaj i ai spus ceva total pe langa subiect si apoi spui un lucru total absurd : lucrurile importate sunt de o calitate inferioara. Efectiv, uita te pe orice haine ai tu si spune mi cate haine sunt facute in Romania. 99% din piata asta provine din import. Daca ne luam dupa ceea ce ai spus, inseamna ca nimic nu e de calitate si stim amandoi ca nu e deloc asa. E efectiv absurd la nivel colosal ceea ce ai spus. Pe langa asta, mai si sustii ca esti informata. Producatorii vand catre dealeri, si dealerii catre omul de rand, de asta exista magazine si nu te duci la Coca Cola pe site sau la depozit sa iti cumperi suc.
Am inteles, te ai uitat la un documentar doua si consideri ca ai fost iluminata . Nu stau eu sa imi bat capul dar daca tot esti asa de iluminata ma gandesc ca acum esti complet dezbracata ca na, cum sa si porti calitatea asta proasta a hainelor? Ce manipulare la nivel mondial
Am vazut zeci de materiale video. Daca tot mori de curiozitate, incerc sa folosesc ce am, sa repar, sa fac upcycling si sa imi cos eu ce pot, fiindca am masina de cusut de multi ani.Iar de cumparat prefer majoritar de la second hand, ca sa nu mai incurajez productia de haine noi.
Asa pentru inceput:
https://youtu.be/5-0zHqYGnlo
https://www.youtube.com/watch?v=YhPPP_w3kNo
Normal ca exista diferente de calitate la produse, dci si la haine, ca nu degeaba unle costa mai mult, altele mai putin sau f putin.
Ce a spus fata este adevarat, in RO se aduc produse mai slab calitative comparativ cu alte tari.
Mai exact, un tricou, facut de stiu si eu Adidas, acelasi tricoul vindut in Germania sau America, compari cu cel vindut in RO e diferenta de calitate, asa au spus si la TV, au facut unia teste, laboratoare de analize etc.
Bine daca compari tricoul ala Adidas cu un tricou din piata, calitatea este diferita, e normal.
Adevart, fata asta Dulcat e naiva, desi ea crede ca se pricepe sau ca este informata bine, de fapt nu-i.
Ea spune chestuia aia cu hainele tot timpul cred ca are ceva impotriva hainelor banui ca sta vorba ta dezbracata acasa, asta e ceva bun pentru iubitu ei, asta daca are iubit, sau poate sa fie rau depindde cum arata dezbracata.
De unde s tiu eu ca aia de la TV spun adevarul? Eu mai trimit haine de aici din Amereica acasa la rudele de acolo, unia din ei le mai modifica pe la croitorese, iatra aia lear fi spus ca uite, asta da haina aia ar sti diferenta si de material, pentru ca mai repara, mai reface si aceleeasi brand dar vindut in RO.
Asa mi-a spus si sora mea, a luat ea haine din RO de la Tommy H si am trimis si eu de aici, si a spus ca nu se compara.Acu ce sa zic, o fi asa no fi habar nu am, nu am comparat eu peresonal, spun ce zic altii.
Prietene, observ ca habar nu ai ce vinde zalando, dar te tot bagi în seama
Sa înțelegem ca Nike, puma, adidas, Tommy, calvin Klein, champion, reebok, etc sunt haine fast fashion muncite de copii sclavi si nu sunt inventate de cei mai mari designeri de moda
Sa stii ca ar trebui sa fii capabil sa faci diferenta intre designul unui produs si procesul de manufacturare/productie in sine, care prea rar au loc in aceeasi tara.Schita de la concept pana la designul propriu-zis poate fi treaba lui Cutarescu, care e faimos pe ramura lui, cu inspiratia care ii vine in timp ce sta pe toaleta sau pe un scaun scump, insa in majoritatea cazurilor productia va fi externalizata din cauza ca profitul e mai important decat sa fii om si sa dai niste locuri de munca decent platite in propria tara.
Cand vine vorba de diverse componente pentru domenii tehnice, un motiv pentru externalizarea productiei ar fi lipsa infrastructutii si a tehnologiei.Dar asta e deja alta discutie.
Pe langa costurile mai mici pentru forta de munca din tarile subdezvoltate, mai e oportunitatea de a accesa noi piete, ca doar respectivii e musai sa se extinda global, ceea ce au si facut.
Exista numeroase fabrici unde muncitorii (am zis muncitori, nu angajati, fiindca de multe ori nu exista contract de munca si sunt abuzati) fac acele haine si sunt platiti cu nimic, ca apoi ele sa fie transportate direct la Cutarescu care daca are chef le verifica asa superficial si isi pune ulterior eticheta cu numele propriu. Evident ca asta inseamna, multumita U.E., ca ultima tara in care se mai adauga ceva la produs este cea care apare pe eticheta.
Deci poate acolo scrie, de exemplu, Made in Italy, unde s-a adaugat eticheta, un siret, un fermoar la o geanta, unde s-a ambalat produsul etc., insa in realitate lantul de productie incepe din tarile din lumea a treia, care niciodata nu vor fi mentionate. Dupa aceea hainele ajung la diversi oameni care adora sa plateasca pretul de 100 de ori, ca doar Cutarescu le-a,, facut''. Practica asta e una din bazele capitalismului.
Stimata doamna dullcat, dvs păreți a avea ceva împotriva hainelor,
Nu am nicio problema cu hainele, dar am o problema mare cu ignoranta, in special cand sunt implicatii de natura sociala si ecologica. Daca majoritatea oamenilor ar sti de unde provin lucrurile pe care le detin si cum sunt facute, cine le face etc. poate lumea ar fi un pic mai buna si mai cumpatata.Nu e normal sa iti cumperi o haina pe care o porti de doua ori si o arunci sau sa dai cu telefonul pe jos la nervi, ca doar e ieftin sa iei altul, sa irosesti mancarea ca doar mai este multa de acolo de unde provine si tot asa.Totul tine de bun simt.
Cum nu? Am cumpărat de 3 ori de la ei, nu am întâmpinat nicio problema, plus ca au și reclame la televizor
Nu stiu ce greseli de gramatica vezi tu. Daca ai de gand sa fii in continuare troll, ok.
Nu ți-e ti-am raspuns
Uita-te la aia care a pus întrebarea, a scris is în loc de sunt
Da, hainele de pe Zalando.ro sunt originale. Mai multe păreri despre Zalando.ro de la clienți găsești și pe https://parerimagazin.ro/pareri/zalando-ro/