| sergiu2525 a întrebat:

La baieti se poarta blugii aceia cu turul jos? sunt din cta si as vreau si eu sa-mi cumper sunt superbi dar m-a vazut numai la fete si va intrebam pe voi daca e la moda si la baieti, si de unde pot sa-mi iau, are pe la carreffour prin magazine?

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Daca tie-ti plac, se poarta. Eu mi-am luat niste jeansi cu turul jos de la lee cooper si am vazut modele si pentru baieti. happy

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista ''se poarta'', se poarta ce vrei tu. Nu mai copia pe altii cand nici macar nu cunosti stilul muzical care ii reprezinta.

| sergiu2525 explică:

Wai ai fost foarte convingator si mai ajutat enorm...

| dragalasica a răspuns:

Da

Răspuns utilizator avertizat
| valygaby94 a răspuns:

In ziua de azi se poarta orice. Priveste in jurul tau, persoanele care sunt imbracate asemanator cu ceea ce iti doresti, si fa-ti o idee de ansamblu, intrebandu te " pe mine cum ar sta?". sincer, mie nu mi plac, dar asta nu inseamna sa nu placa altora, dar cand vad alti tineri cu pantalonii cu turul jos, mi e imposibil sa nu zambesc si sa nu mi treaca prin mine intrebarile..." nu mai are bani de curea? sau a facut pe el (ea ) si nu vrea sa se murdareasca? Desi stiu bine ca fiecare se imbraca cum doreste si cum crede ca i sta lui bine.

| marinela_9969 a răspuns:

Daca tie-ti plac, se parta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sint superbi pantalonii cu turul jos?!
Mda! Iti incape pampersul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poarta...nu numai fetele poarta jeansi cu turul jos... orkm cumparatsi nu te lua dup altii care zic ca sunt uratzistraight face; x

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dar eu sunt intoi cu moda!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poarta la oda blugi cu tutu in joss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astia sunt terminatsi ma straight face. auzi "au fqt p ei" laughing). unii care sunt inapoiatsi sau n.au trebuie cu imbracamintea pot s spuna asa ceva, asa ca i.atsi c vrei. astia s purtau in toamna anului trecut da` nici acum nu sunt d neglijat. mie imi plac sh port.batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca tu vrei sa porti pantaloni cu turul jos... e alegerea ta. DAra s-ar putea sa rada lumea da tine stii de ce. ori ai facut pe tine ori ai iesit in pijamale. Am o prietena la scola dar sincer mi-e rusine de ea.laughing

Întrebări similare