La cel mai apropiat de mine. Cand stateam in militari, la lujerului, mergeam la cora. M-am mutat si nu am niciunul pe langa mine: mega image (desi nu e hipermarket) e relativ aproape si mai merg, dar numai cand am de facut cumparaturi mari sau multe. In rest, am un supermarket non stop chiar langa bloc si imi iau de acolo ce am nevoie.
Si eu mergeam la Carrefour cand eram in Bucuresti. Acum merg la Penny, Billa, si abia astept sa se faca si la noi in oras Kaufland!
Se pare ca ma ciocneam la cumparaturi cu psiholoaga caci mergeam si la Cora Lujerului destul de des!
La magazin "vesnic" = non-stop. De la camin as avea ce bate pana la primul hypermarket, in timp ce primul magazin vesnic e la 2 min de mers si e non-stop.
In Cora, au preturi bune si e aproape de casa.In general ne ducem la cele mai aproape de casa cand e vorba de alimente. Daca e vorba de electrocasnice alegem unde auzim ca au oferte sau unde sunt mai ieftine.
La Real fara egal...reclama asta chiar este adevarata...sunt preturi mici si gasesti orice vrei pe rafturi bine organizate.Lumea de acolo este foarte OK deci chiar este cea mai buna alegere.