Hai sa fim [romani sa sarbatorim ziuz indragostitilor ]a noastra. sa nu mai importam de la altii sa fim {Originali]
@ Lia Sunt de mai multe forme si marimi, specifica mai exact, ca nu stiu baietii ce sa-ti trimita!
Pai... o inimioasa din turta dulce la fel ca si daniela, o felicitare spectaculoasa si romantica, o ciocolata si flori si poate si mai frumos sa vezi rasaritul pe plaja ca cel drag :X
Cum sunt singura fara pr nu-mi bat capu\ fara cadouri, fara pretentiiin schimb de valentine's day jur ca ma imbat prin vreun club, desigur o sa fiu roata in plus a carutei ca pr mele au gagic da nu cont cat timp ma distrez
Eu vreau noul ceas de la Swarch . Casa stiu la ce ora trebuie sa imi zica te iubesc . Deci ceasul e prea dragut este negru in mare parte, pe ecran are o inimioara iar pe cureluse este o inimioara rosie si dupa aia scrie cu alb " u kiss hugs love you kiss love " :X. E adorabil :X:X:X.
Dar ma multumesc si cu un trandafir personalizat cu mesajul " i love you " si ceasul il las pentru mama ca nu vreau sa ii termin banii lu ube ).
Ii comand niste manusi de portar...ma ajuta un coleg cu comanda...nah sper sa-i placa
Cretzu33 întreabă: