Ceva practim ceva care sa ii foloseasca in viata de zi cu zi. Alternativa ar fi sa ii cumperi ceva care ii foloseste la un hobby. Cel mai mult va aprecia ceva util cum ar fi un parfum.
Am inteles ca se practica asa ceva mai peste tot. In unele locuri, cei doi care isi fac aceste cadouri, ajung la o conventie si se intreaba ce si-ar dori. Cateva sugestii din partea mea: poti sa ii iei un parfum mai select, dar acesta la un moment dat se va termina, poti sa ii cumperi o rama fotografica mai stilizata, daca fumeaza, o scrumiera mai haioasa, un portmoneu din piele mai elegant etc. Iti trimit si un link, doar pentru a te inspira:
http://www.pro-shop.ro/49-cadouri-barbati
Cumpara-i ceva ce poate pune undeva pe birou, pe masa, pe mobilier, pe perete in camera lui. Un bibelou/statueta, o ceasca sau un pahar cu ceva funny imprimat, un ceas de perete/birou... orice rezista in timp si ii aminteste de tine peste ani cand nu veti mai fi colegi, crede-ma pana la urma asta conteaza cel mai mult (chiar daca nu sunteti buni prieteni). Eu am primit si CD`uri si parfumuri si accesorii pentru telefon si alte chestii de care dupa o vreme nu mai ai nevoie (se uzeaza sau se consuma) dar OBIECTELE ORNAMENTALE primite la diverse ocazii, le am si acum pe biroul meu, pe dulap, perete, etc. si cand ma uit la ele, vad fete pe care nu le-am mai vazut de foarte multa vreme, si asta duce la un sentiment "dulce-acrisor" pe care imi place si mie sa il provoc, cumparandu-le exact ce am enumerat mai sus. De exemplu: Acum cativa ani i-am cumparat unei prietene mai indepartate, de ziua ei, o pusculitza super simpatica in forma de magarus care am vazut-o in camera ei (intamplarea a facut sa o vizitez acum recent), nici nu stiam ca i-a placut atat de mult. :) http://fl1.shopmania.org/......396749.jpg
Bucurate ca ai 20 ron, pentru ca noi in clasa a8-a aveam doar 5 ron. Asta era suma maxima la noi cu care puteam cumparat un cadou, pentru ca nu ne lasau profesorii sa facem cadouri de mai multi bani. Ii poti cumpara ceva pentru hobbyul lui, ii poti lua ceva haios, ceva pentru calculator, sunt o multime de variante din care sa alegi Intra intr-un magazin si daca vezi ceva funny si frumos ia-l, sunt sigur ca o sa aprecieze orice cadou, numai sa nu iti bati joc de el.
Nu te baga la parfumuri daca nu stii gusturile, si oricum din suma asta nu reusesti sa iei un parfum. Si noi facem la fel, si tot cam aceasta suma o punem ca reper si noi. Baietii de la mine au primit: fulare, papuci de casa, hazlii, pufosi, cu animale, etc, am un coleg iubitor de jocuri de noroc, si a primit un set de fise de alea, imi scapa exprimarea mai elaborata. Hm... e greu la baieti. Poate ai magazine de chestii funny, de farse prin oras si poate gasesti ceva frumos pe acolo, haios. Spor la cumparaturi.