| Catalina2000 a întrebat:

Le luati ceva parintilor de Craciun? daca da ma ajutati si pe mine cu cateva idei?! URGENT!

Răspuns Câştigător
| Parisblue a răspuns:

Nu stiu sigur daca le iau ceva... mamei daca e ii iau o floare in ghiveci sau un parfum, si tatalui. un briceag laughing) sau un set str8, un spray, parfum, ceva acolo, adica poti sa ii iei si un vin sau sampanie dar cel putin tata nu bea app deloc si nu i-as lua din astea. succes la shopping!

4 răspunsuri:
| Bianca2b a răspuns:

Eu sincer nu imi permit sa le iau cadou... dar ei nici nu vor. Daca vrei sa le iei ceva cu bani putini, le poti lua un ceai, o cana, un CD cu trupa lor preferata sau o carte. Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !

| Rallu a răspuns:

Nu, nu le iau nimic
ei imi iau mielaughing

| coolgirld a răspuns:

Mamele adora ghivecele cu flori, craciunitele merg de craciun, iar tatii sampania,