anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-au intrebat parintii ce mi-as dori de Craciun. Idei? Nu vreau sa fie scump. Si nu vreau ceva semnificativ de iarna sau Craciun, chestiile alea sunt prostesti. Va dau si funda.

7 răspunsuri:
| FashionKitty a răspuns:

In primul rand nu sunt prostesti! In al doilea rand, noi nu putem decide pentru tine, tu stii ce iti doresti si ce iti place. Poate vrei telefon, Ugg-uri, tableta, eBookReader, dar acestea pot fi scumpe, eu m-as rezuma la o carte daca citesti, niste haine, sau cum zicea si Euuu1...

| SuntUnCartof a răspuns:

Pai daca iti plac jocurile pe calculator poti primi asta sau psp sau ps2
sunt pana in 500 lei sau o chitarahappysau tableta grafica la 100 si cv de lei

| shoBy1 a răspuns:

O rama electrica, in care sa-ti pui pozele cu familia ta si sa se deruleze mereu si mereu, vor aprecia.

| Jull a răspuns:

Poti sa le zici sa iti dea bani ca sa iti iei tu ce vrei. Adica eu zic ca asa e cel mai bine, decat sa iti ia ceva care dupa sa nu iti placa mai bine iti iei tu ceva.

| Euuu1 a răspuns:

Gandeste-te la ceva ce-ti place sau ce iti doresti mult gen un parfum mai special sau haine de la un anumit magazin sau daca practici un sport echipament nou.Si daca iti place desenul chestii speciale, profesionale, de desen.Gandeste-te la ce iti place si vei gasi un cadou.Cateva idei:aparat foto
cizme, bocanci etc.
accesori.
haine
bilete la un anumit concert
etc.

| Madaba005 a răspuns:

Paiiiii. in primul rand iti doresti sanatate laughing) ceva logic apoi daca as fi in locul tau ia-si spune mamei sa-mi i-a un tel nou:XXX sau dulciuri cu gramadalaughing))