| andreyanul a întrebat:

Ma ajuta si pe mine cineva? Am fost azi la un magazin Vodafone si am intrebat-o pe vanzatoare daca se poate cumpara telefonul "Vodafone smart II" la liber. Iar ea mi-a spus caci se poate cumpara, eu dand un avans de un euro. Insa dupa aceea trebuie sa platesc 96 euro dar care imi vor fi returnati sub forma de credit cate 4 euro pe luna. Totusi cand m-am uitat pe site-ul lor spunea ca trebuie sa reincarc cu 7 euro ca sa pot primi cei 4 euro pe luna. Deci eu pe cine cred site-ul sau pe vanzatoare?
Funda cui imi raspunde primul.

Răspuns Câştigător
| andrei1121 a răspuns:

Pe nici unu sfatu meu

2 răspunsuri:
| mikilooooooooo a răspuns:

Salut, am fost si eu la Vodafone acum cateva zile si am intrebat despre promotie. Faza sta in felul urmator, daca il cumperi la abonament platesti 1 EURO iar apoi timp de 2 ani cat tine contractul platesti pana ajungi la 100 euro, iar daca il cumperi cartela prepay, platesti 99 euro ca sa cumperi telefon, iar ei iti vor da in fiecare luna 4 euro pe telefon pana acumulezi 99 euro.

| monyyyk a răspuns:

Pe vanzatoare. vezi daca merge farasaincarci cei 7 euro iar daca nu va merge ii vei incarca dupa :* bafta big grin si apropo e frumos telefonul