anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă puteți ajuta vă rog cu o sugestie legat de o geacă călduroasă pentru bărbați? Nu mă prea pricep la asta și nu vreau să dau bani pe ceva degeaba și după să îngheț. Port mărimea L dacă contează.

Răspuns Câştigător
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Depinde ce stil preferi.
Daca iti place stilul elegant, o haina care are continut de lana (minim 40%) e ideala.
Daca preferi casual, fii atent la captuseala: sa fie ori matlasata ori polar.

| Garrix2004 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Vreau să comand ceva online pentru că nu am găsit în apropiere. Mulțumesc pentru informații!

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Altul care a descoperit chatgtp... Hahahaha

| VENON a răspuns (pentru suntserios):

Altul care nu-și vede de treaba lui. Când ești prost de mic, atunci când crești te joci

| suntserios a răspuns (pentru VENON):

Haha, hai sa dam raport si la raspunsul asta copiat de pe chatgtp.

| suntserios a răspuns (pentru VENON):

Daca nu esti in stare sa raspunzi la intrebari, abtine-te. Pe TPU nu vor aprea raspunsuri generate cu AI.

| VENON a răspuns (pentru suntserios):

Nici nu am dubii că nu vor apărea generări AI, hai sa vedem daca și ale mele sunt

| doctorandus a răspuns:

Vollebak.com are haine care tin de frig la minus 40 grade Celsius. Si nu pot fi taiate cu cutitul. Dar costa sute de euro, nu stiu daca-ti permiti.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

De fapt: a avut. La Indestructible Puffer si Apocalypse Jacket au vandut tot stocul.

| Garrix2004 a răspuns (pentru doctorandus):

Sunt extrem de scumpe, mulțumesc oricum!

| Garrix2004 a răspuns:

Mulțumesc pentru răspuns! Doar că aș avea nevoie de ajutor cu un site sau ceva unde să comand pentru că nu prea am găsit în apropiere ce caut.