| andra12fff a întrebat:

Magazine de margele pe internet? Dar sa fie 1-2 lei la set... ca mama nici nu vrea sa auda cand a vazut ca o margea costa 1leu iar seturile sunt de la 10lei straight face Am gasit un site perfect dar trebuie sa dau comanda minima de 30LEI help! straight face

2 răspunsuri:
| youmail a răspuns:

Buna,
Da-mi un mesaj privat cu mai multe detalii despre tine, cine esti de unde esti? poate te ajut eu cumva.
Sa nu uiti sa imi scrii site-ul gasit de tine cu cele la 30 de lei.
Ce vrei sa faci sa iti cumperi pentru tine sau gen sa faci margele acasa?

Mult succes si astept raspunsul tau.

| Aliblu a răspuns:

Andra, aproape orice magazin are o limita minima a comenzii. Imagineaza-ti ca cineva comanda un produs de 2 lei. Cutia sau plicul cu protectie in care se ambaleaza coletul, impreuna cu pliculetele in care se pun margelele, hartia de imprimanta pe care se tipareste factura, deja toate la un loc depasesc profitul pe care firma ii scoate din cei 2 lei vanzare. Apoi sunt costurile de transport (undeva intre 6 si 9 lei minim) care nici ele nu justifica o comanda atat de mica. Daca cei de la care vrei sa cumperi te pun sa platesti cu cardul, comisionul bancii va fi egal cu cat ai investit tu in margele happy La cat se ridica suma margelelor de care ai nevoie?