| Lioana a întrebat:

Ce marci de apa nu au garantie pe sticla cand le cumperi? Mai exista?

14 răspunsuri:
| Madaxo97 a răspuns:

Dacă iei sticle cu garanție, nu înseamnă că trebuie să le si iei după tine acasă să le reciclezi, le poți da la gunoi direct, bănuiesc că nu o să te uiți acum la 50 bani pe sticlă să vi cu sacul de sticle acasă happy le arunci și gata, nu e obligatoriu să le reciclezi. Sau e posibil ca unele țări să aiba centre de reciclare la fel ca în țara noastră, și le duci acolo la ei.

| Lioana explică (pentru Madaxo97):

Atata lucru stiam si eu. Nu am nevoie de sugestii alternative. Raspunde la intrebare daca stii, sau nu raspunde!

| FreddieM a răspuns:

Dacă tot nu-ți pasă marca, sa o cumperi pe traseu nu poate fi o opțiune?
Cheers

| Lioana explică (pentru FreddieM):

Nu pot cumpara pe traseu. Dar chiar daca as cumpara pe traseu ar fi mai scump decat daca as duce de acasa cu tot cu garantie.

| FreddieM a răspuns (pentru Lioana):

Ca sa înțeleg, vrei musai ca apa sa fie îmbuteliată în sticle?
Cheers

Pai in ce altceva sa fie imbuteliata?

| FreddieM a răspuns (pentru Lioana):

Pet?
Cheers

La PET-uri ma refeream. Adica la sticle de plastic. Si pe acelea se ia garantie. Nu doar pe cele de sticla.

| sonya a răspuns:

Hei,

Eu stiu ca aquatique, la 5l ca de aia folosim nu are ambalaj cu retur. Posibil si altele la 5l, insa mai mici n-am gasit inca.

| ninuku a răspuns:

Nu, tot ce este apa minerala, plata, suc, sunt cu garantie, si daca le cumperi din alta tara tot platesti garantie la ele si poti recupera garantia doar din tara de unde ai cumparat. Sa zicem ca pe parcursul excursiei folasesti circa 30 de sticle asta inseamna 15 ron, aproape nimic.

| Lioana explică (pentru ninuku):

Tu spune o marca de apa care nu ia garantie pe sticla. Asta am cerut.

| ninuku a răspuns (pentru Lioana):

Tocmai am scris sus ca "tot ce e apa minerala, plata, suc, sunt cu garantie" asta inseamna ca nu mai sunt marci de apa fara garantie. Elege in toata uniunea europeana, toate peturile sunt cu garantie.