| Zac a întrebat:

Maine este ziua prietenei mele. Ce cadouri as putea sa ii iau?
Descriere:

-Are 17 ani
-Iubeste mult animalele
-Ii plac bijuteriile, hainele, parfumurile si fardurile

Eun m-am gandit sa ii iau o ciocolata, o bluza si un lant de aur.

Răspuns Câştigător
| Dianna35668 a răspuns:

Pai. ar fi o idee cu lantulhappy
dar daca zici ca ii plac animalutzele ar fi un cadou mai interesat sa aiba un "suflet" cadou de la prietena eihappy
ai putea sa ii iei un pichinez regesc(eu am avut unul si mi-era foarte drag; si acum ii simt lipsasad )
chiar daca timpul e scurt, ai putea sa il iei.
mie una mi-ar placea sa primesc o bratara de aur.
acum nah, tu stii cam ce...
big grin sper ca te am ajutathappy
sa ne spui maine ce i-ai luat si cum a reactionat:X

7 răspunsuri:
| Kitty_7752 a răspuns:

Si eu sunt fata si ador cadourile scumpe love struck precum bijuterii,parfumuri,excursii prin Europa si nu numai love struck, hainee, farduri.etc. si animalele sunt un cadou super

Iar daca ii plac animalele cred ca i`ar placea un catselush micuts precum un bichon alb love struck.
nu stiu, eu am un astfel de caine pe care il ador love struck
Sper ca te-am ajutat!

| Kitty_7752 a răspuns:

Uite un catel bichon maltese :x
este adoraaabill :x
http://www.catei-de-vanzare.ro/......832560.jpg

| Dedeutza2o1o a răspuns:

Tu stii cel mai bine ce ii place.

| anika33 a răspuns:

laughing daca e prietena ta in sensul de iubita, eu zic in primul rand sa ii iei un trandafir de preferat rosu. si pe langa trandafir mai pui si ceva.gen.o scrisoare scrisa de manuta ta...o ciocolata care ii place ei.si cam atat...ar fi foarte bucuroasa happy eu una asa as proceda. daca esti de acord da fundita tongue

| RrreeallTtiiMee a răspuns:

E ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sai iei un catelus micut sau un iepuras alb de prefarat.e o culoare curata. dupa aceea poti sa apelezi la un set de bijuterii.si o mica atentie:o ciocolata si un buchet de flori foarte frumos.

| LariSa137 a răspuns:

E dragut si un parfum.