Pai...si eu am comandat niste haine de pe net, eu nu am completat nici un formular, ci doar a trebuit sa dau buletinul persoanei pe care a venit coletul si sa semnez. in legatura cu banii eu am platit la posta, suma hainelor plus transportul(la mine a fost 9 lei, depinde acum). Ca date nu mi-a cerut decat seria si numarul buletinului, data eliberarii, si CNP-ul(in caz ca nu ai buletinul la tine, dar mai bine iei buletinul).
Bafta! In mod normal ar trebuie sa primesti o citatie pe care sa scrie cu ce trebuie sa te prezinti.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Nu poti intra in posesia coletului pana nu platesti! te duci cu buletinul cu banii si dai o semnatura ca ai intrat in posesia coletului!
Doar atat!
Nu. E simplu. In momentul in care te duci cu mandatul postal la ghiseu, dna respectiva ( sau ce o fi ) iti cere si buletinul, cauta coletul, platesti suma care trebuie si iti da coletul. Semnezi factura respectiva ( prin care casiera atesta faptul ca a primit banii si coletul a fost ridicat ) si atata tot. Deci tu maine ai la tine banii si buletinul.