Http://styleshopper.ro/blog/tag/cizme-2009/
Da, draga mea. Cizmele lungi sunt in trend acum :).
Mentionez ca am 1, 80 m inaltime si 57 kg...Nu stiu ce sa aleg deoarece se zice ca cizmele peste genunchi te fac mai slaba deoarece lungeste si mai mult, iar botinele taie din picior. Mie imi plac ambele, dar vreau alegerea perfecta sa fie si sexy
Pana la urma o sa le combin...pana isi dau si baietii cu parerea cand m-or vedea
Cum naiba sa nu mearga? Vrei sa te dai mare ca ai picioare lungi? Glumesc. Merg foarte bine!
Mihaa anul acesta asta se poarta cizemele peste genunchi
botinele sunt de domeniul trecutului
pup:*
Ai picioarele foarte lungi? esti slaba? nu stiu ce sa zic dar cred ca nu te.ar avantaja deoarece te.ar face si mai slaba... dar du. te si probeaza. le poate vin bine:d. te pup:*
Mie imi plac foarte mult botinele, tot timpul mi-a placut, si nu stiu arata mai frumos la blugi, la orice tinuta, formatul la botine imi place la nebunie si ma bucur ca a revenit moda botinelor, eu te sfatuiesc botine si apropo, nu se mai poarta cizme peste genunchii, acum e alegerea ta, eu mi-am zis parerea mea
Daca vrei sfaturile unor stilisti intra pe http://www.styleandthecity.ro/
si stilistii iti vor raspunde la orice intrebare! Poti afla cum sa porti cizmele peste genunchi, cum sa asortezi botinele, etc!
alma1115 întreabă: