Eu il am si pot sa iti spun ca sunt foarte multumita de el. Are multe aplicatii si merita banii. Eu ti-l sugerez!
Sper ca ti-am fost de ajutor!
Un prieten de al meu si-a cumparat un iPhone 3gs (cum vrei tu sa iti cumperi) l-a adus afara si era chiar foarte fain dar cand a ajuns acasa a scapat iphonu si a spart ecranu l-a scapat usor foarte usor si a ramas fara ecran parinti lui nu l-au reparat ca costa chiar mai mult ca telefonul in unele locuri si i-a luat un Samsung s5230 e bun. eu am Nokia 5228 e bun si el. daca iti iei iPhone sa ai mare grija de el sa nu patesti ca prietenul meu! paste fericit
Yep acum glumesc mai inainte am observat ca ai spus in intrebare merit sa imi cumpar un iphone 3gs? glumesc: pai nu stiu acum daca ai fost cuminte inca o data paste fericit!
Iti zic eu frate cum sa faci...preturile de la 3gs cu cele de la 4 is cam egale...3gs nu-si prea merita bani nu e asa de sigur. pe cat i4 e rezistent ai cel mai clar ecran, blitz, 3g, camera 5 mp fata spate, bateria dublata, ii din sticla facut si are un design . eu zic sa-ti iei un i4
erdeivlad întreabă: