Poti avea un regim alimentar sanatos si fara acest aparat. Este doar pentru fraierii care pun botu, ca sa le cumpere marfa.
Sincer?
NU, nu merita!
Prea multi bani pentru cat face si cat este de limitat.
Vad zilnic zeci de termomixe care se vand online la pret redus, ca toate femeile gandesc ca ala le face munca mai usoara dar nu poate face atata varietate cata iti confera aragazul, cuptorul si gratarul si in final arunci un pumn de bani pe un obiect care il folosesti ocazional si care nu este atat de versatil pe cat este prezentat.
Pentru ca se vinde in sistem MLM, este intersul tuturor din sistem sa isi recupereze banii si sa castige cat mai mult, de aceea vor sta pe capul tau ca sa cumperi un asemenea produs.
Aici se vinde unul nou cu $2000 -$2500 in sistemul MLM al termomixului, dar au aparut si alte branduri care il vand la $300-$400 si acum toata lumea este confuza de ce pretul este atat de mic.
https://www.facebook.com/marketplace/sydney/search?query=termomix
In orice caz, concluzia este ca NU merita sa dai atatia bani pe un produs ieftin, dar care se plateste de 100 ori mai mult, ca sa castige cei din MLM.
Eu nu am asa ceva deocamdata, dar fiind pasionat de gatit usor (sunt baiat) cred ca o sa investesc in asa ceva in viitorul apropiat.
O colega a adus la birou nebunie de prajitura, culmea e ca arata si bine, era un blat cu 2 nuante "pierdute", o crema pufoasa de branza si gelatina deasupra si a zis ca a facut-o la Thermomix.
In Germania se foloseste mult aparatul acesta.
mirelStoica12345 întreabă: