n'ai ce face
mi-a facut si mie bunicamiu un cadou... o chestie dintr'aia si vreau sa zic ca nu functioneaza...si ai o senzatie super aiurea de intepatura si electrocutare
naspa...eu cand l'am incercat prima data... din greseala am apasat pe butonul ala si am dat la maxim... m-am speriat asa de tare ca l'am aruncat cat colo )
Depinde... Au fost si dezbateri pe diverse forum-uri despre aceste "aparate-minune". Daca ti-as da un link ar fi prea putin, insa poti sa cauti pe http://www.google.ro/search?hl=ro&q=ab+rocket&meta=&acum=f&oq= pentru o documentare mai sigura.
Oricum, sunt magazine gen: Top-Shop cu reprezentante in unele orase. De exemplu, la mine in Brasov la Real este un magazin Top-Shop(cel care are reclame si la teleshopping) si poti cere ajutorul reprezentantului de acolo.
Mult Succes!
Daniel.
Fi serios.nu merita sa arunci bani pe geam astfel.sunt niste minciunii si magarii am fost la un prieten care are un astfel de aparat. l-am incercat iar apoi doua zile nu m-am mai putut ridica de pe toaleta.nu mai vreau sa repet o astfel de experienta
Pb e ca tot ce e la teleshoping e mult mai scump decat face. gasesti tot ce vrei pe e-buy on e-bay