Nu era mai simplu sa te duci la ei la sediu si sa-l cumperi din magazin?
Sunt convinsa ca, un bilet de autobuz ar fi costat mult mai putin decat plata transportului la produsele comandate.
Nici mie nu mi se pare nromal ca vanzatorul sa-ti ceara autentificare, atata vreme cat Paypalul este cea mai mare si mai serioasa plaforma de plati online si ei te-au verificat. Banii deja au ajuns in contul lor, odata ce paypalul a confirmat ca a facut plata, deci, de ce ar vrea date persoanle?
Scrie-le si spune-le ca ai fost verfiicat de paypal si daca nu-ti itrimit marfa in termen de 1 saptamana, deschizi caz de investigatie la paypal si le dai feedback negativ.
Te asigur ca nu le va place asta si iti vor trimite marfa ori returna banii in contul de paypal.
Fac plati si incasari prin paypal de peste 10 ani, dar nici un furnizor nu mi-a cerut vreodata datele personale, de aceea nu mi se pare ca este ceva normal.
S-a rezolvat, totul era legit, am primit sms ca a fost trimisa comanda si o pot vedea pe fan courier
Cred ca ai mai pus o intrebare similara mai devreme. Sunt o sumedenie de siteuri romanesti de la care puteai sa cumperi si aveai si drept de retur...
Problema e ca e românesc, are sediu in Galați.
3Paharel1alex2 întreabă: