| User252426 a întrebat:

Mi-au blocat contul de Instagram, m-au pus să îl confirm prin email etc și gata am schimbat parola. Faptul că m-am logat într-o aplicație a dus la asta. Dar treaba este că dacă nu dai parola nu te blochează. Așa și cu naizop.com (de unde iei followerși). Nu tu îi bagi, este o chestie mai complicată cu ads uri și etc care merge foarte bine și ieftin). Merită să fac asta? Să i-au de exemplu 500K followerși?

27 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Naga banii, apoi vei vedea cum functioneaza.

Răspuns utilizator avertizat
| Robertandrei4858 a răspuns:

Tu pare ca esti batut in cap

| User252426 explică (pentru Robertandrei4858):

Bă, eu dacă am bani să-mi cumpăr followerși și tu umblii cu adidași cârpiți, nu este vina mea boss

| Robertandrei4858 a răspuns (pentru User252426):

Esti copil la maxim 12 ani, practic nu existi. Nimanui nu ii pasa de urmaritori fake, sunt doar numere. Degeaba ai urmaritori ca tot integru esti.

Sunt urmăritori reali la 5€/1000 boss, am 20 de ani. Dacă ai bani de followerși reali adică "REALI" nu ești copil, ci Boss

Cel puțin eu am voie la păcănele, tu nu, că ești copil

Boss dacă nu aveam minim 18 ani nu aveam Instagram

Nu mai zici nimic copilule?

Dupa adresarea "boss" mi-am dat seama din ce minoritate faci parte. Vorbesti de Instagram si nu sti cum se mananca. ps am peste 30 k pe Instagram

Boss eu o să am sute de mii de followerși pe Instagram, înțelege. Nu contează câți ai tu, contează cât o să am eu, și nu, nu-s țigan, dacă eram țigan, eram bogat.

Deci te-ai simțit ca esti țigan fara sa bat vreun apropo. Esti saracie din ala de copil ce pune tellomy la story, cat iti este pensia de handicapat?

Boss nu sunt sărăcie, fac bani din păcănele nu ca tine care asculți de mămică.