Nu stiu daca mai este reclama, dar vor reveni, ca de obicei. Trebuia sa mai comanzi ceva si pe linga acea comanda primeai cutitul (nu stiu cit de) miraculos. Reclama, e reclama...
Dar la orice astfel de oferta de la teleshopping, telefonul este FOARTE scump. Mai ieftin iesi cu produsul din magazin (se gasesc de toate)
1. Oferta nu mai este.
2. Smecheria e ca o sa platesti mult telefonul.
3. O sa platesti mult transportul.
Cat poti sa platesti telefonul ca e numar de Bucuresti cu 021 - xxxxxxx, nu e din ala cu tarif special.
Transportul e curier (ei oricum nu castiga din asta), si mai mult de 20 de lei nu este.
Smecheria e ca probabil au avut 50 de cutite, care s-au dat din primele 30 de secunde, si cand suni iti zic "stoc epuizat, daca vrei poti sa cumperi setul".
Frate telefonul e tarif normal.
Dupa cum am spus costa 50 lei transportul prin posta, eu am comandat acel cutit si nu este nici osmecherie sa iti ia ei banii daca ai minute in retele fixe e gratuit suna si tu si intreaba un operator de oferta eu asa am facut si mi-a spus oeratorul ce sa fac nu a durat mai mult de 5 minute convorbirea.
P.S cutitul taie foarte bine. LASER FRATE.
Nu cred ca iti ia mult telefonul, ci taza de curier, si pe mine, m-a interesat reclama aia si am vrut sa sun dar ai mei au zis ca nu, ca au taza de curier foarte mare si ca oricum vor gasi un motiv sa zica ca nu mai au, ca s-a epuizat, etc.Deci e o prostie, mai bine il cumperi, cu bani, decat asa
Heartless_4562.
Smecheria este urmatoare.
De oriunde locuiesti tu fie ca stai la 3 strazi distanta de sediul de la Bucuresti fie ca esti din Timisoara sau din alta parte platesti o taxa postala unica de 50 de Lei. Asta-i tot.
YoungScarecrow întreabă: