| Antonia23K a întrebat:

Niște site URI pentru costume frumoase de baie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti recomand sa-ti iei costume de baie de pe:
- Answear.ro
- FashionDays.ro
- Bonprix.ro
- La Femme.ro
- DivaCharms.com
- ZorileStore.ro

8 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Cred ca indicat e sa îți iei din magazin, ca să nimerești mărimea și sa nu îți iei teapa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Freya1):

Da, chiar e mai bine asa.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Freya1):

Si in magazin cum nimeresti marimea la costume de baie... ca de probat nu ai voie.

| Freya1 a răspuns (pentru suntserios):

Ba da, ai voie pentru ca au lipit pe ele sau poți sa îți lipești tu niște plasturi din plastic.Sau ii poți lua peste chilotul de pe tine.Da e suficienta ca poți sa ii pui pe lângă tine măcar, sau sa vezi dimensiunea cu ochii tai.

Ști ca și la încălțări chiar și la slapi indicat e sa îți pui soseta ca să nu iei vreo ciuperca.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Freya1):

Sa ne zici prin ce magazine faci cumparaturi la chiloti sa evitam happy.
Serios acu nici batut nu as proba lenjeria intima.
Si uite un motiv in plus sa evit sa iau din magazin fizic, cine stie cati au probat in puta goala

| Freya1 a răspuns (pentru suntserios):

Tu nu înțelegi ce am scris eu așai?
Am specificat ca ți se dau plasturi de lipit pe lenjerie, plasturi pe care ii dai jos după probare.Sau iei peste lenjeria ta.Sau pur și simplu ii pui pe lângă tine.

Eu nu probez lenjeria intima ca știu cât port.Am spus la costumele de baie pentru ca difera marimea.Iar foarte multe femei au sani mai mici și fundul mai mare, sau sani mai mari și fundul mai mic etc și nu au cum sa nimerească fără proba.Ca sa nu mai spun ca s e m ca l e xl etc în funcție de tara în care s-au fabricat.
Tu de unde sa înțelegi, ca iei o pereche de boxeri pe tine m/l/xl etc și aia e. Daca sunt buni ok, dacă sunt largi sau mici nici nu baga nimeni în seama.

| anonymous16162 a răspuns:

Cauta jucy swimwear pe google

Întrebări similare