Mergi la un studio si fa o sedinte foto. apoi ii faci un album si i-l daruiesti. Eu am facut asa de ziua lui. si eram dezbracata, cu un fel de cearsaf rosu din satin, pe un fundal negru (culorile lui preferate). Au iesit superbe.
180398 buna ideea, dar asta il las pentru ziua lui, ma va costa o groza de bani tinand cont ca are un rolex si alte minunatii.
zuzumic: ne dorim un bebe dar putin mai incolo ,
chestia cu caricatura este interesanta.
Ia-ti o lenjerie faina! Asa imi mai zice mie sotia cateodata: ti-am luat un cadou, dar de fapt e tot pentru mine Da, culmea ma, merge de fiecare data
Hmmm. un tablou in caricatura cu voi doi sau un tablou stilizat cu voi doi dimensiunile tu le decizi... sau... fa cum faci si fai cadou un bebe
Hmmm. un tablou in caricatura cu voi doi sau un tablou stilizat cu voi doi dimensiunile tu le decizi... sau... fa cum faci si fai cadou un bebe din ala real care face cacutza in pampers si plange noaptea
Pai... cam pretentioasa esti!
eu cred ca ar fi un cadou frumos un tablou cu voi... sau un colaj de foto facute in acesti 2 anisorii minunati ...cam totul ce merge personalizat cu foto voastra... perna, cana, cearsaf, breloc, sticla de vin rosu... etc