| emanuel778 a întrebat:

Nu inteleg de ce toata lumea comanda componente pentru pc de pe pcgarage sau eMAG?! Adica si eu credeam ca au preturi foarte mici,asta pana sa imi zica un prieten de un magazin numit dataspot(nu, nu fac reclama) care are preturi aproape la jumatate...Adica prietenul meu si-a facut cu 1000 de lei un computer pe care ruleaza la setarii medii fara nici o problema assasins creed 4...si cica altii iti rad in fata cand le spui ca vrei sa rulezi call of duty la setari maxime cu 1500 de lei.De ce aceste magazine sunt atat de putin cunoscute in comparatie cu altele? Intodeauna am stiut ca pentru un computer bun iti trebuie minim 2000 de lei iar pentru unul foarte bun nu iti trebuie mai mult de 1500.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că este diferența dintre noname, adică dataspot și un brand, adică eMAG. De aia. În altă ordine de idei, calculatorul prietenului lui pește este scump la ceea ce face. Configurația aia o scoteam fără probleme în 725 lei. Asta așa...ca idee.

| emanuel778 explică (pentru anonim_4396):

Serios?! is tare curios...da-mi si mie o configuratie asa

| anonim_4396 a răspuns (pentru emanuel778):

Este configurația pe care o fac pentru cei care-mi sunt apropiați, scutindu-i de orice adaos comercial nesimțit. Nu ți-aș putea-o face ție, nu ne cunoaștem așa de bine. Dar la prieteni, o asemenea configurație pleacă de la acest preț. De asemenea, ca exemplu, 500 lei un Dell D630 cu 2Gb dual core, 4GB de ram și hard de 320 Gb. Sunt doar exemple. Am spus că este scumpă și așa este.

| emanuel778 explică (pentru anonim_4396):

Bine dar de unde faci rost de componente?