Cel mai simplue sa-ti alegi imaginile care iti plac, si sa te duci la orice atelier de imprimat tricouri.
Nu costa mult si iti pui pe tricou imaginea pe care o doresti.
O, Doamne, cred ca mi se face rau."Jelena"? C e asta? Stii ca omu' a recunoscut ca-i gay, da?
Da' de unde stii tu ca e gay? Te-ai dat la el si a mers?
Cum am mai spus, chiar el a recunoscut ca este gay.
Stiu totul despre el..Am vazut toate videoclipurile pe care le-a dat, si in niciunul nu a zis ca e gay! Atat iti zic, ia-l pe Jerry in primire...
Si daca era GAY ..Cum zici tu. Nu era impreuna cu Selena timp de 3 ani si nici acum nu se lasa...Vor fi impreuna sigur! Daca era GAY nu statea cu o femeie timp de 3 ani..CLAR?
Videoclip-uri sau interviuri? Eu am vazut la televizor ca Justin Bieber a recunoscut ca e gay.
Cine e Jerry?, ca nu ma prind.
A stat ca poate se indragosteste de ea si nu se mai simte atras de barbati sau ceva de genul ca daca ar fi iubit-o asa mult era si acum cu ea.
Jerry e **** lui Justin Ia-o in primire in walteru' tau daca tot e GAY. WALTER=curu' lu' JUJU
JUJU=Justin.Daca nici asta nu stii.
Tot nu am inteles cine sau ce e Jerry si JUJU cine pufarina mea mai e? Hai ca deja deviem mult.
Jerry e chestia dintre picioare a fiecarui baiat )) Ia-o in primire in walteru' tau daca tot e gay... Juju e numele de alint pentru Justin
Cati ani ai?
17 DAR NU TE IEI DE JUSTIN! JUJU is my life
Juju e pufarina vietii mele
Cred ca 12-ele din numele tau reprezinta de fapt varsta ta. Sper ca baiatu' asta Justin sa nu te vada niciodata ca probabil esti in stare sa vilezi ca sa nu mai zica lumea ca e gay.
DIN NOI : Ia-l pe Jerry in primire
Sa fii iubita!
Robilci22 întreabă:
julietadya întreabă: