| SingleForOne a întrebat:

Nu vi se pare iritant cum unele afaceri își fac reclamă?
De exemplu, Fashion Days "donează-ți hainele vechi și comandă altele noi";
Sau mai era una (nu mai știu ce anume promova) care la final spune "pentru că așa spun eu".
Mi se pare și mai iritant că apar aproape la fiecare reclamă, fie la televizor sau video-uri pe YouTube.

Răspuns Câştigător
| StefanChriss a răspuns:

Reclamele de pe Youtube apar legat de interesele tale si ceea ce cauti pe Facebook, google si oriunde ai conectat contul de google/Apple. In alta ordine de idei, uneori cand baga reclame pe yt, mai ales cand conduc sau sunt in dus, imi vine sa arunc telefonul pe geam. Sunt foarte enervante!

10 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Reclamele sunt afaceri de miliarde de euro, fara ele n-ar fi fost posibila cresterea asta economica.

| SingleForOne explică (pentru Frank51):

Pot fi formulate altfel, dacă tot caută clienți. Dar dacă clienții sunt ignoranți, și nu bagă de seamă de câteva detalii mici, asta e altă treabă. Nu se merge întotdeauna pe ideea ignoranței, "dacă nu-ți place, e alegerea ta, închide un ochi, și îți vezi de treabă." Personal nu-mi place când unele afaceri se cred atât de superioare (nu doar împotriva concurenței, dar și față de clienți și/sau posibil clienți) încât se vede și în reclamele lor (sau poate doar în România este posibil așa ceva).

| Frank51 a răspuns (pentru SingleForOne):

Asa vezi tu treaba, eu n-am nimic impotriva si probabil nici restul populatiei.

| StrongHeart a răspuns:

Pe mine ma streseaza chestia cu plateste cu cardul pentru a limita raspandirea de Covid. BULLSHIIIT!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Reclamele au scopul de a acapara atentia, pozitiv sau negativ asta ramane la latitudinea ta cum percepi, dar cu toate astea pe tine te-a marcat intr-un fel si ai retinut mesajul lor, deci a functionat la un anumit nivel. E vorba de o promovare a produselor mai agresiva sa spunem asa, cu scopul de a te face pe tine ca cumparator sa achizitionezi produsele respective. Gandeste-te la marile branduri ce culori folosesc, de ex. Vodafone, coca-cola, mcdonalds, kfc, etc. Toate au culoare rosu predominant pentru ca atrage ochiul spre acel ceva. Ca la semafor. Cu toate astea tu iei decizia si nimeni nu te poate obliga sa cumperi nimic, dar da... Unele sunt enervante! laughing

| Balalau95 a răspuns:

Mie mi se pare iritant ca in romana serialul Friends a fost tradus "prietenii TAI"... de unde si pana unde IMBECILII AIA sunt prietenii MEI?!?

da, iubim viata asta... DAAAAAAAAA

| NoisyLight a răspuns:

Ba da. Românii sunt printre cei mai tâmpiți atunci când vine vorba de făcut reclame.

| 757474 a răspuns:

Si eu am probleme cu reclamele nu le suport deloc, vreo 1-2 nu ma mai uităm pe yt di cauza lor, mai intram voiam sa vad un video sa sa ascult muzică si reclamă, opream YouTube ul imediat, acum mi-am luat YouTube vanced si nu mai am nicio reclamă

| M2gd2R a răspuns:

Reclamele sunt reclame. Până la urmă nu îți afectează viața cu nimic.
Ok, pe YouTube pe unele canale, trebuie să le vezi vrei nu vrei, dar până la urmă fac și creatorii de conținut niste bănuți.

| suntserios a răspuns (pentru M2gd2R):

Poti sa nu le vezi pe Youtube. De aia exista Youtube premium