Hmm. Poți să le cumperi pentru. părinți : o cafea și o ciocolată. Prietenei tale ar fi foarte elegant să-i cumperi o rochiță, un machiaj sau niște pantofi. Surioarei ei, îi poți cumpăra niște pantalonași sau o jucărie. Sau, dacă vrei pentru toți 1 lucruri le poți lua un obiect pentru casă. De exemplu : un glob de zăpadă, "statui„, sau un set de pahare și etc!
SUCCES!
Scuze, nu vreau sa te jcnesc, dar un parfum si o ciocolata nu sunt cele mai adecvate chestii de Craciun, nu sunt rafinate, e ceva prea simplu pentru gusturile mele.
Mai mult pentru parinti ma dau peste cap, ca doar voi sta la ei si stiti si voi cum este.
Parintilori poti sa le cumperi un cos din acela de Craciun:cu sampanie, bomboane, cozonac etc.Nu toate sunt scumpe. Fetitei ii poti cumpara un bebe ori o pisicuta sau un catel pentru ca mai nou copii in special fetitele adora jucariile inteligente.Cadoul fetitei te va costa mai mult...dar daca e ii poti lua o papusa Barbie si gata, ai multumit-o! Prietenai tale nu stiu tu o cunosti mai bine si stii ce sa ii iei.
Pentru cei doi parinti poti sa le iei niste trandafiri parfumati dinaia de baie cu vanilie, pentru prietena ta, ca doar o cunosti ii poti lua ceva ce o personalizeaza. Surioarei ei ii poti lua o papusica. Sper ca te-am ajutat
Prietenei tale poti sa ii cumperi o bratara, un lantisor sau ceva ce stii ca ii place doar tu o cunosti mai bine. Surori ei poti sa ii cumperi o jucarie ceva din plus sau o papusa. Mamei un parfum sau un obiect de decor iar tatalui vin sau o sampanie sper ca am putu sa te ajut.
Este buna idea cu sampania, parfuumul, dar doar un parfu este prea putin, cred ca m-ai degraba un set de parfumuri, sau ceva de genul, sar nu prea imi plac ideile pentru surori, daca nu primesc un raspuns mai bun, tie iti dau funda, apropo, daca iti mai vine o idee pentru fete, te rog s-o pui.