Pai, poti sa ii oferi: o esarfa, un parfum, un jurnal, o haina, un ursulet de plus (nu prea mare, unul mic e perfect), praline, o bratara(sau tot felul de bijuterii), machiaj(asta doar daca foloseste), creme, o carte, o revista, un CD cu solistul/trupa favorita, un DVD cu un film(depinde ce genuri prefera:comedie, romantic, actiune, etc.), un accesoriu(de culoarea ei preferate) sau orice alt ceva i-ar placea ei.
Sper ca am ajutat
Pai...depinde ce varsta are ea in primul rand. Presupun ca sunteti amandoua undeav intre 14-18 ani. Poti sa ii cumperi ceva personalizat o cana cu un mesaj dragut sau o pernuta intr=o forma ciudata (eu am gasit o data uan in forma de vacuta ) sau poti sa ii cumperi o carte daca ii place sa citeasca sau o agenda din aiai super draguta cu fundite sau floricele si cu piz sau cheita atasata. Poti sa-i cumperi o pereche de cercei sau o bratara ca niciodata n u avem prea multe sau daca stii ca are un hobby aparte poti sa ii cumperi ceva ce ar ajuta-o in acel lucru sau poti sa-i ieiun ursulet sau ceva gen mie una imi plac mult . Important e sa fie si sa fie din suflet pentru ca in acest mod va fi pareciat orice ar fi! La multi nai prietenei tale!
Am avut si eu o sarbatorita ziele astea in clasa eu i-am oferit o bratara identica cu a mea, de la meli melo :X ii poti lua ceva asemanator cu ce ai tu, sau de ce nu, identic. o perehe de cercei daca ii schimba repede sau ii poti oferi un jurnal, un carnetel ceva . doar sunteti colege
Sper sa fie folositor rasunsul.
pup :*