| DeeDee007 a întrebat:

Parfumul summer white de la avon miroase bine? adica sa tina cateva ore dar sa aiba sh un miros placut happy. ce alte parfumuri mi-ati recomanda? mersi

Răspuns Câştigător
| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Sincer, Summer White nu e cine stie ce...:-j
Iti recomand Perceive, e tineresc si are un miros foarte placut, dar daca vrei ca mirosul sa tina mai mult (chiar si 6 ore la scoala) iti recomand cu, caldura Incandessence;), Am si eu si ma tine chiar dupa scoala, la un suc :-j
E putin mai scump ce-i drept dar te asigur ca merita toti banii;) Si nici o fata din clasa/serviciu de la tine nu va avea asa parfum;)

Perceive- 57, 99 (50 ml) si 22, 99 (30 ml)
http://avon.kh.ua/images/geschenkset-perceive-avon.bmp
Incandessence- 46, 99 (50 ml)
http://www.mastershop.ro/images/big_888.jpg

Poate ai noroc de 8 martie si apar reducerile:D

15 răspunsuri:
| Deea a răspuns:

Summer white miroase destul de bine. dar iti recomant "rare pearls" si "little black dress". Sunt niste parfumuri extraordinare si miros si dupa ce speli hainele.Iti zic din experienta ca le am pe amandoua si sunt extrem de multumita!

| georggyy a răspuns:

Nu am incercat sa iau summer white.
Dar eu am Far Away si miroase foarte bine. Si mirosul rezista mult.hee hee. Ti-l recomand.
Ceau!

| anissa a răspuns:

Eu am summer white si miroase foarte frumos.
iti recomand si:
-little black dress
-little white dress
-wish of love
-wish of peace
-wish of luck
-wish of happiness
-perceive
-incandessence
-for away
-spotlight
-today tomorrow always
-today tomorrow always gold
-in bloom
-just play
-60`s mod
-50`s glam
-celebre
-jet femme
-pur blanca blush
sper sa-ti placahappymie imi plac toatebig grin

| aneta a răspuns:

Miroase bine dar nu tine chiar asa de mult mirosul. dar e bun. mie imi placebig grin

| madycoco a răspuns:

Summer white miroase bine chiar daca e ieftin. Mie imi mai plac little white dress si pur blanca.

| camelia1812 a răspuns:

Miroase bine dar sunt altele si mai grozave:X:Xde ex.little black dress, incandessencewinking

| viotm a răspuns:

Mie nu imi place mirosul iti recomand pur blanca sau de la oriflame fire & ice

| blackcat99 a răspuns:

Mie imi place cum miroase si persista aproximativ vreo 3 ore. merita sa il cumperi fiindca miroase foarte frumos

| nukulik a răspuns:

Daca vrei parfumuri fresh pot sa-ti recomand addict si addict 2 de la christian dior care miroase minunat. Noa de la cacharel e de asemenea un parfum placut, care miroase discret, a curat. Imi mai place si Code de la Armani, dar este putin mai puternic. Si f important e sa cumperi apa de parfum(EDP) care tine mai mult fata de apa de toaleta(EDT).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut summer white happy. miroase foarte placut, fresh. dupa cum spune si titlul, este un parfum in special pentru vara. are un miros proaspat si tineresc. dar ca majoritatea parfumurilor de la avon, nu persista sad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pur blanca miroase super si tine ft. mult timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spotlight. e acum la 50 de leiwinking

| marinela_9969 a răspuns:

Summer white miroase destul de bine. dar iti recomant "rare pearls" si little black dress".

| craciunitza_7057 a răspuns:

Miroase bine dar nu persista, in orice caz isi merita toti banii ca pret tot de la avon gama wish of era destul de ok mai ales cel verde wish of luck si cele de la oriflame sin gama fire air ice sunt placute dar la fel nu sunt persistente

| mrs281 a răspuns:

Daca vrei un parfum bun cauta ma ivanmarius28@yahoo.com