Întrebare recomandată | DelphhiN a întrebat:

Pe 18 mai este ziua prietenului meu si implinim si 9 luni. m am gandit sa fac comanda de un tortulet micut si sa ii scriu eventual pe un tricou alb cu marker ul tot ceea ce am facut noi in cele 9 luni si ma gandeam ca pe spate sa i pun o poza cu noi, am auzit ca este o folie care se pune peste poza, si poza peste tricou, dai cu fierul de calcat si se imprima poza...cum se numeste acea folie si de unde o pot cumpara? mai aveti vreo idee? sunt toate bine venite

12 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Baga-i un striptease sa ii pice fata.

| ombladon112 a răspuns:

Iti recomand un tricou de pe www.TricouART.ro
Daca nu gasesti pe site un tricou care sa iti placa poti face unul la comanda. Suna-i, sunt foarte intelegatori si creativi.

| foreveryou a răspuns:

Nu stiu nimic de folia aias de care vorbesti dar sunt magazine facute pentru personalizarea lucrurilor de genul, documenteaza-te putin sa vezi daca ai asa ceva in orasul tauwinking.

| DelphhiN explică (pentru foreveryou):

Nu am...
tocmai de asta...

| foreveryou a răspuns (pentru DelphhiN):

Pai nu stiu ce sa spun nu te complica cu tricourile personalizate, iai un tricou cu trupa lui favorita big grin.

| Acristinei_Valentin_1998 a răspuns:

Nu trebuie sa te complici cu chestii din acestea, mai bine du-te la un magazin specializat in personalizarea tricourilor.

| AnonimGirl2345 a răspuns:

E foarte dragut ceea ce vrei sa faci puppy dog eyes.
Mai ales faza cu tortul puppy dog eyes.
Cu tricoul la fel, dar nu e nevoie sa te complici, mai bine ii cumperi un tricou simplu si ii scrii cu un marker TE IUBESC! sau te duci la un magazin din orasul tau unde se personalizeaza tricouri si dai in jur de 30 de lei pe el? Depinde ce vrei sa-i faciwinking.
Oricum, frumos gest :*. Sper sa iti iasa.
Am si eu niste idei thinking, nu stiu daca sunt chiar bune confused, am 14 ani laughing), si nu sunt asa experimentata blushing. Pai, uite :
1.Ai putea sa ii cumperi un DVD cu jocul lui preferat ( daca ii plac jocurile big grin )
2.Ai putea sa ii scrii pe un perete mesaje de dragoste, si sa vii imbracata sexy sa spun asa, cu ruj rosu smug si cu un trandafir in mana, insotit de faimosul mesaj " Te iubesc ". puppy dog eyes ( ar fi dragut!)
Fa ceea ce crezi tu ca il incanta happy! Nimeni nu stie mai bine decat tine ceea ce ii place iubitului tau happy.
Poate o iesire in oras?
Poate il incanta doar si prin simpla ta prezenta si atentie happy.
Oricum, succes happy

| Ionut094 a răspuns:

Bodrine, de ce ai învăţat-o pe... s-ă posteze pe facebook? sad

| LLLBBB a răspuns:

Eu zic ca ar fi dragur sa mergeti la cinema sau sa stati acasa sa va uitati la film doar voi doi in timpe ce mancati ceva...

| 8Biia a răspuns:

Fa ceea ce crezi tu ca il incanta... poate il incanta doar simpla ta prezenta, nu e nevoie sa te complici

| annasvpili a răspuns:

In loc de tricou poti sa-i faci o cana personalizata de tinewinking Asa va bea in fiecare dimineata cafea din acea cana :3