Sa iti traiasca. eu zic o petrecere surpriza...cu un tort facut din manutele tale... un meniu mai special... daca nu ai posibilitatea sa inviti mai multe persoane... e de ajuns intre voi in familie sau o zi de rasfat la coafor... sau poti sa ii cumperi un parfum.cosmetice.dar banuiesc ca are. eu zic ca e mai de apreciat ceva facut de tine... uite eu anul trecut de ziua ei am invitat niste prieteni de-ai mei studenti la muzica... i-am facut un tort...si i-au cantat un "la multi ani" de am inceput eu sa plang...mai ales mama
Gandeste-te la ce i-ar placea ei mai multEu o sa iti dau cateva idei
-Un ceas
-O bratara frumoasa
-O bluzita care sa ii placa [sunt sigura ca sti u ce gusturi are ea]
-Un parfum
-Cosmetice
-Un tablou frumos
Poti pe langa cadoul care il iei sa ii cumperi un buchet de flori.De exemplu un tandafir sau orice alta floare care sa ii placa
Poti sa ii faci o felicitare Sau sa ii pregatesti o masa delicioasa facuta de tine
La multi ani mamei tale!
Pe 3 septembrie mama mea face 42 ani...nu stiu ce cadou sa ii fac am aceeasi prb ca tine
Poti sa-i faci o programare la un salon - sa-si faca o coafura noua, manichiura, pedichiura sau un tratament cosmetic. si platesti tu Orice ar putea sa ii ridice moralul, sa uite ca mai imbatraneste cu un an, e binevenit.
Neaparat niste flori. florile ei preferate.
Poate isi doreste sa vada vreun concert, vreun spectacol sau vreun film - poti lua bilete si puteti merge amandoua sau cu toata familia. Poate nu s-a vazut de mult cu cineva drag. poti complota si sa aduci persoana respectiva (parinti, frati, prietena etc.) si faceti o mica petrecere surpriza.
Daca e genu practic si stii sigur ca are nevoie de ceva care sa-i faca munca mai usoara (mixer, robot bucatarie, fier de calcat etc.) atunci poti sa-i cumperi, insa trebuie sa mai iei ceva, doar pentru ea - o bijuterie, cosmetice, parfum.
Si daca stai foarte prost cu bugetul, poti sa faci niste treburi pe-acasa, sa-i dai liber in ziua asta de la toate. sa simta ca intr-adevar e ziua ei. si mai faci ceva cu manutele tale: o felicitare deosebita, o rama foto sau un album cu poze (scrapbooking). o agenda personalizata de tine - cu poze cu familia voastra, cu date importante pentru voi etc.
La multi ani!
Un parfum (Christian Dior sau Guerlain sunt preferatele mele) sau un pachet de cosmetice (ceva de la Body Shop sau Sephora)
Ii poti lua un -parfum
-o bratara
- sau ii poti face ceva facut de tine, cred ca ar aprecia mult mai mult ceva facut de tine
La multi ani! incearca sa ii oferi ceva de care sa se bucure doar ea (un parfum, o bijuterie, cosmetice...) sau ceva ce isi doreste de mult si nu s-a indurat sa isi ia din bugetul familiei. Mamele in general ne pun pe noi pe primul loc si ele renunta la multe lucruri - incearca sa afli daca isi doreste ceva anume.
O alta idee este sa ii faci o supriza si sa o inviti undeva in oras la un restaurant dragut si sa te ocupi tu de tot (rezervari, plata), sau poate la o piesa de teatru... cine stie... depinde doar de tine sa afli ce si-ar dori mama ta, dar a lasat pe planul doi. Succes!
La multi ani mamei tale si eu maine implinesk 14 pai nu stiu ce sa iti spun depinde de gusurile ei dar eu cred ca fiecare mama siar dorii un copil sanatos dar de la u cred ca ar vrea un buchet de flori ii poti lua ceva simbolic pentru a avea mult timp dar ceva cu gust nu ca sa il puna in biblioteca si sa uite de el vezi tu nu stiu gusurile mamai tale ti as da mai multe sfaturi...bafta:*
MULATA SANATATE SI UN CALDUROS `LA MULTI ANI`mamei tale! Eu i-am luat mamei mele pe 12 iulie un serviciu de cesti de cobalt, un bol mediu la care am atasat un nufar de plastic-de design-si un buchet de garoafe, caci astea-s preferatele ei, insa cu banii logodnicului meu. Orienteaza-te dupa ce ti-am zis eu, daca vrei! aaaaaaaaaa.Pti sa-i iei si o rama pe care sa scrie pentru `cea mai buna mama`! Pupicei!
sweden întreabă:
BiancaBoby întreabă: