anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei din bucuresti am o intrebare: in ce magazine pot gasi cizme ugg?

15 răspunsuri:
| rosto a răspuns:

Ugguri originale sau fakeuri? daca vrei fakeuri, o sa le gasesti peste tot, dar absolut peste tot. la reserved erau unele faine asta iarna. la toate magazinasele dintre universitate si unirea. daca vrei originale, prin malluri de regula gasesti. dar la pret te indoaie. oricum, acum, in perioada asta, mai greu. poate pe la Humanic, in malluri sa mai gasesti, desi nu bag mana in foc happy

| rosto a răspuns:

Alea la 2 milioane nu sunt originale. in niciun caz. uggurile sunt peste 7 milioane daca sunt originale.

| rosto a răspuns:

Da, nu am zis ca nu ar fi de calitate, dar nu sunt de la firma Ugg australia happy

| BRG a răspuns:

Da tocuri nu porţi? Nu-ţi plac?

| BRG a răspuns:

Da tocuri nu porţi?

| russiangirl_2817 a răspuns:

In mall vitan la famous brands *originale* sau fakeuri... pai cam peste tot *ex : leonardo*

| GeorgiaA15 a răspuns:

Pai prin toate mall'urilebig grin desi nu-s din bucuresti [sunt din calarasi]cred ca gasesti in toate magazinele de incaltaminte[fake'uri]cum ar fi Loenardo...

| marrinnaa a răspuns:

Stiam ca sunt in unirii la preturi acceptabile(2 mil) dar nu stiu daca sunt si fakeuri ca asa ma duceam in obor si probabil gaseambig grin

| marrinnaa a răspuns:

Fata de ce gasesti in piata sunt de calitate mai buna zic eu big grin

| marrinnaa a răspuns:

Si nu, nu port tocuri si in niciun caz iarna...

| marrinnaa a răspuns:

Leonardo nu are de la ugg...are de la alte firmehappy

| marrinnaa a răspuns:

Alea din famous brands la 800 ron sunt identice cu alea din unirii sau ilotti sau tonka care sunt 250 ron...identicewinking deci nu se merita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu am vazut 2 perechi de ugg (sincer cautam cu disperare) si una era roz (un roz cam enervant, destul de aprins) si un albastru cerneala, nu cele mai frumoase culori pe care le-am vazut, erau 884 de lei parca. da 880 si ceva. si mai erau unele mult mai inalte cu panza si nasturei, ceva mai dragute, si erau 346 (parca) ron. nu mi-am luat normal, dar o sa mai caut eu.winking [le-am vazut in mall-ul afi din cotroceni la ". kix", unde au si converse si alte firme de pantofi on the phone

| ana_4921 a răspuns:

Ugg din obor nu sunt originale nu e greu sa gasesti un abtibild si sa il lipesti ...sunt contrafacute! dar daca vrei mai bune du-te in kix dar te indoaie de bani sunt dela 800ron pana la2000 ron dar sunt aduse chiar din australia

| ana_4921 a răspuns:

Eu am de la o fata din Anglia si sunt chiar din Australia dar nu stiu cat au costat eu zic ca 800 ron pentru ca ea cumpara numai incaltaminte de 500 ron