Un lantisor, un pandantiv sau o bratara draguta, din argint[daca poarta] sunt cadouri ce ii vor amintii mereu de tine si le poate ourta mereu. Eu am o bratara de argint, subtirica, de la mama mea de cand am facut 12 ani, nu cred ca am dat.o jos de la mana de 2 sau 3 ori in acesti 3 ani .Sau mai am diverse bijuterii de la prietenele mele[inele, pandantive] ce sunt in cutiuta mea cu bijuterii, iar mereu cand deschid cutiuta, pentru a lua ceva, imi amintesc de ele. Pupici. :* Vacanta placuta si sper ca alegera ta ii va place iubitei talee. Oricum, gestul conteaza.
Am mai multe idei, dar cea mai placuta cred ca ar fi sa faci o poza la unul dintre locurile in care te imbraca "de epoca". Apoi poza sa o inramezi si sa i-o oferi impreuna cu un buchet de flori, la o cina romantica in oras.
O bratara/lant de aur/argint
un magnet de frigider mare.
o chestie care se infasoara de gat, si se lasa ( un fel de cearceaf care sepoarta acum ) sigur o sa dai de el
un costum de baie
o esarfa
un parfum.
Succes!
Pai depinde de gusturile ei.ce prefera in general? Ai putea sa ii cumperi un ceas de mana sau o rama si in ea sa pui o poza cu voi doi
Pune aceasta intrebare de acolo, enumereaza aici ce anume ai vazut la nisipuri.Multi dintre noi nu au fost asa ca nu avem de unde sa stim ce gasesti acolo.