| sapphire7 a întrebat:

Poate parea stupid dar chiar nu ma pricep, nu am comandat niciodata online din strainatate, deci... daca pretul produsului este in dolari cand voi primi coletul platesc in lei sau cum? Primesc aviz postal sa ma duc la posta?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Iti poti deschide un cont la banca, inainte de toate intrebi acolo si cu activarea contului paypal pentru a te lamuri cum poti face platile si sa nu ai probleme pe viitor.

Si aici poti gasi cateva informartii despre paypal http://www.ecumsa.ro/economii-cheltuieli/cum-sa-fac-un-cont-paypal

3 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Fie ca ei din Europa ori de peste oceane, majoritatea site-urile cer plata pe loc, adica plata online cu cardul. Trebuie sa ai un cont deschis la banca ori a parintilor ce folosesc Visa sau Mastercard.
Ceea ce este luat din afara Europei, avizul il primesti la casuta postala si pachetul il iei de la posta vamala. Ceea ce este din Europa luat, vine cu Posta Romana. Depinde cum alegi pe site, poti face optiunea prin curier sa-ti fie livrat direct la usa, cu toate ca plata e cu cardul, asa cum am zis mai devreme.

Nu conteaza daca ai lei, euro, lire, dolari in contul tau, banca face tranzactia in banii care trebuie pentru tara respectiva.

Inainte de a cumpara de pe un site, da mai multe cautari si vezi comentariile altor cumparatori daca este serios, sa nu ai probleme de livrare si cu banii luati!

bafta!

| sapphire7 explică (pentru MihaelaDart):

Multumesc de raspuns, am vrut sa imi activez contul paypal dar imi da eroare, e card pentru salarii, cred ca asta e problema...

| MihaelaDart a răspuns (pentru sapphire7):

Iti poti deschide un cont la banca, inainte de toate intrebi acolo si cu activarea contului paypal pentru a te lamuri cum poti face platile si sa nu ai probleme pe viitor.

Si aici poti gasi cateva informartii despre paypal http://www.ecumsa.ro/economii-cheltuieli/cum-sa-fac-un-cont-paypal

| alexandraFdh a răspuns:

Pai cred ca in dolari...asa e cam logic big grin