Da, poți utiliza cardul Revolut pentru a face achiziții pe Temu și Shein. Aceste platforme acceptă carduri de debit și de credit internaționale, cum ar fi cele emise de Revolut. Asigură-te că ai activat opțiunea pentru plăți online în aplicația Revolut, dacă este necesar.
Eu am încercat să cumpăr de pe Temu cu revolut, dar nu mi-a mers. În schimb, revolut a mers la alte cumpărături online (pe alte site-uri) și la pos-uri.
Toate comenzile mele de pe Temu le-am făcut folosind Revolut. Deși locuiesc în Irlanda și am efectuat comenzile aici, am considerat inițial că ar putea fi o restricție regională pentru România. Cu toate acestea, am căutat informații și am descoperit că Temu funcționează la fel și în România. Poate că a fost doar o problemă tehnică temporară. Ați mai încercat să faceți cumpărături pe Temu de atunci?"
Da, am mai incercat și nu a mers nici a doua oară.
În secțiunea 'Carduri' din aplicația Revolut există încă un card cu numele 'Cumpărare unică' (dacă nu-i greșesc numele
in română). Încearcă să plătești folosind-o.
Tocmai pentru acel card virtual de unică folosință am vrut să cumpăr cu revolut. Dar nu a mers nici a doua oară.
Dar cu ăla care îl ai Standart ai încercat?
Până la urmă l-am folosit pe cel de la bancă.
anonim_4396 întreabă:
Rafayel întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: