Genius e o fidelizare a clientului eMAG.
Eu spre exemplu de cand am genius si easybox la 50m de casa cumpar toate prostiile de la ei. Pana si hartie igienica comand.
Stai liniștită, eu am genius de doi ani și primeam la fel de multe reclame până nu m-am dezabonat.
Pentru ei e un castig genius, pentru ca sunt si persoane care isi fac abonament si nu dau pe transport cat dau pe genius. Cred ca e o siguranta pentru ei abonamentul asta, nu stiu care e faza. Oricum ai livrare gratuita doar la produsele livrate de eMAG, nu la toate. Daca vrei sa nu mai primesti mail te poti dezabona. Daca intri pe un mail de la ei o sa vezi ca exista in partea de jos un buton pentru asta. Pe site nu prea ai cum sa faci sa nu iti mai apara, nu cred ca exista setari pentru asta.
Ai la toate produsele genius acum, chiar daca nu sunt livrate de ei.
Dar cred ca sunt si care cumpara nimicuri de 5 ori pe saptamana. Ca stiu pe cineva care sta in Bucuresti si isi comanda foarte multe chestii gen un pix si il ia de la easybox
Este normal ca si o companie sa-si impinga produsul/abonamentul prin reclame excesive (cum fac si cei de la EMAG).