Daca vrei sa atragi mai multa lume treuibe sa lasi un link cu portofoliul tau (lucrarile tale) ca sa vada ce sti sa faci.
Oriunde daca pui intrebarea asta fara sa le arati portofoliu nu o sa fie nimeni interesat.
"Magazin online" = poate o sa folosesti platforma osCommerce, o platforma gratuita
"diferite Website-uri" = Poate vei lua niste template-uri free de pe net si vei schimba textul.
Ca sa fie mai atractiv lasa detalii, gen :
Site-ul este 100% administrativ
Design-ul este facut cum vreti voi etc.
Poate ca da, poate ca nu. la un site de 50 de euro crezi ca o sa lucrez cu o platforma de 1000 de euro? daca este cineva interesat, nu are nevoie de detalii "tehnice" pe care oricum un necunoscator in domeniu nu le intelege
Pai nu lucrezi cu nicio platforma, web design nu este atunci cand ii instalezi platforma.
Faci tu tot site-ul de la 0. Scri tu toate codurile.
Multumesc pentru mentionari! Lucrez web design de ceva vreme si nu stiam ce inseamna uite si tu.dar norocul meu ca ai aparut tu.
Chiar nu stiu ce ma faceam daca nu imi spuneai tu ce este acela webdesign.
Si daca citeai mai atent, scrie" realizez magazine online" DECI NU CONTEAZA CUM ESTE REALIZAT SI PERFECTIONAT, CI CONTEAZA CA ESTE REALIZAT... ceea ce il intereseaza si pe client.