Nu esti obligat sa faci nimic, stai calm. Cel mai propabil ca cei de la altex, in cazul unor vanzari de stoc total peste noapte iti vor pastra anumitul produs 1-2 zile.Nu te ingrijora nu trebuie sa cumperi nimic.
Daca ei au datele tale(telefon, adresa) te pot obliga sa-l cumperi. Daca le-ai dat doar adresa de email nu au ce sa-ti faca.
Cum sa-l oblige ma sa cumpere? Doamne ce mentalitate au unii oameni.
Nu te pot obliga sa il cumperi, nici daca il comanzi prin posta si nu il iei de la posta, in cel mai rau caz, platesti transportul dus-intors
Daca sunt niste jigodii cum am mai vazut eu, fac tot posibilul sa te faca sa iei acel produs mai ales daca au datele tale...
Este imposibil sa te oblige sa cumperi ceva.IMPOSIBIL.
Deci eu acuma n-are nica daca nu ma prezint in 24 de ore sal ridic de la magazin nuare nimic in email asa scria ca sunt asteptat sal ridic in 24 de ore
Iti multumim pentru rezervarea plasata pe site-ul Altex pentru magazinul Altex Suceava!
Numar rezervare: 600129859
1. SMTALLA4ALLB - Smartphone Dual Sim ALLVIEW A4ALL, Negru - 1 buc - 329, 90 lei
Te asteptam in magazin pentru ridicarea produsului rezervat in urmatoarele 24h
uite asa scriea in email si da m-a lasat si nr de tel
Pai daca zice ca in urmatoarele 24 h e clar ca il vor tine rezervat o zi si dupa il vor pune din nou pe raft.