| sKuMpy52 a întrebat:

am o intrebare nu ff grea: ce sa le iau parintilor de Craciun? nu ceva ff scump da nici ff ieftin. funda; x

Răspuns Câştigător
| gorgiana97 a răspuns:

Hmm... Intrebarea e destul de grea, totusi.
Mamei tale ai putea sa ii iei o caseta de bijuterii, sau un set din argint, o esarfa draguta( depinde de gusturile ei).
Cand vine vorba de tati e mai greu... daca luctreaza la birou poti sa ii faci caduo unul din seturile acelea cu pix, ceas, notes, etc. Daca ii plac masinile de epoca, poti sa ii faci cadou o figurina, de asemenea poti sa ii iei un suport pentru sticlele cu vin(cred ca ar fi cel mai potrivit).
Daca vrei sa nu le cumperi caduori separate pori alege sa le dai o fotografie inramata cu familia voastra, sau poti sa cumperi un tablou care sa se potriveasca cu cromatica casei voastre( daca ai talent la desen il poti face chiar tu).
P.S.: Poate ca toate acestea ti se par scumpe dar sa stii ca nu sunt deloc. ''Scotoceste'' toate magazinele din oras si cu siguranta vei gasi ceva potrivit.MULT SUCCES!

11 răspunsuri:
| BRG a răspuns:

Un brad mare

| FashionKitty a răspuns:

Ideea e ca nu trebuie sa iti spunem ce sa cumperi, ci cum sa alegi cadoul: De exempu ce hobby-uri au? Te poti ghida dupa asta sau poti cumpara ceva specific de Craciun.

| claudiucop a răspuns:

Set de cosmetice, pentru mama( crema de fata de corp crema de zi ) - vezi si tu un set- la avon au astia oferte marfa.iar pentru tata la fel- set de rasm gel de dus aftershave, tot de la avon poti.sau din orice supermarket au astia gata facute. succes!

| IngerAlb a răspuns:

Păi...
Dacă vrei să le iei ceva potrivit, trebuie să ne spui şi ce fel de oameni sunt părinţii tăi.
De exemplu, eu tatei (el fiind conducător înverşunat), îi iau ceva pentru maşină, iar mamei cosmetice pentru că nu îşi cumpără niciodată dar mereu zice că vrea.
găseşti uşor dacă te gândeşti puţin.
Pentru tata : o camasa,o cravata,un parfum,chestii da barbierit, etc
pentru mama : fier de calcat,epilator,flori,parfum, cizme ceva, etc
bafta

| ooLaviii a răspuns:

Le poti face o cina romantica la lumina lumanarilor sau -mamei:un bibelou sau o vesela noua
-tatei:cv pentru masian sau o trusa de sculehappy
Funditssa?batting eyelashes

| FashionKitty a răspuns (pentru ooLaviii):

Ceva nu foarte scump, ai uitat?

| zxcxzxc a răspuns:

Tatalui tau ii poti lua o spuma un after si un spray la trusa de aia(pachet) si mamei tale un deodorant un del de dus si un spray! ambalate frumos, se vor bucura! succes!

| simona3272 a răspuns:

Salut! Eu cred ca parintii tai ar aprecia mai mult daca leai face un cadou cu mainele tale...sau daca nu poti sa le cumperi ceva simbolic!
succes!happy

| Lov3AndHat3 a răspuns:

O cina romantica in Ajun cred ca ar fi de ajuns.

| Anniiaa a răspuns:

Păi tatălui iai un parfum si un spray ceva. iar mamei, o bluză, un parfum ceva,. sper că te-am ajutat.

| djcool a răspuns:

A bana diana sunt tania eu cred ca ar trebaui sa le iei parintilor o rama foto