| acris a întrebat:

Sal am vazut astazi la o fata la scoala ca are o cutiuta de metal cu un model fain pe ea in care isi tine absorbatul.as vrea sa imi iau si eu si nu stiu unde pot gasi. la farmacie am fost la mine aici mai aproape si nu avea. as vrae sa nu scrie pe ea numele absorbantului unde pot gasi si cat costa? fata din clasa mi-a zis ca e de la libresse dar nu am gasit. apropo care absorbant vi se pare mai bun voua? eu folosesc always dar in zilele calduroase te cam incingi in el. in cutiuta oare incape si alta marca de absorbant decat libresse? pupici si

Răspuns Câştigător
| luciana200972 a răspuns:

Se gaseste inca la libress, o gasesti in carfur, real, kaufland, billa la raionul de tampoane, atasata de absorbante. este sigur, eu mi-am luat-o ieri de la real, au aparut modele noi sic

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, iti zic eu ca folosesti bine always. si cutiuta prietenei tale e de la librese. sau daca nu o are mai de mult si e de la always. se gasesc peste tot, dar daca vrei grabestete ca acus se termina. pop:*:*

| ElenaMaria003 a răspuns:

Buna. Da, este de la Libresse cutiuta. A fost mai demult promotia, dar acum nu mai este. Si eu mi-am luat atunci. Si da, incap toate tipurile de absorbante cu formatul always sau libresse. Eu folosesc si always si bella(sunt bune si ele).si sincer.te incizi cu toate tipurile de absorbante. Sper ca ti-am fost de ajutor. Pupici :*

| any1508 a răspuns:

Em si eu o cutiuta asa si e de la libresse.mi-am luat-o din supermaket...sa stii ca incape si altfel de absorbant decat libresse...pentru ca eu folosesc tot always

| Sk8erGirl a răspuns:

Cutiuta e de la libresse big grin Gasesti in Hypermarketuribig grin gen : Cora; Real; Auchan. Din cate stiu eu.sunt cam 12 leibig grin Bye bYe >big grin

| michael_9580 a răspuns:

Cel mai bine e sa o intrebi pe fata de unde l-a luat si iti iei si tuwinkingbig grin
bafta

| Căpşunăăă a răspuns:

Nu stiu daca se mai gasesc.Si eu am vazut reclama la televizor ca erau la libresse parca.
Si nu stiu daca gasesti sa nu scrie numele pe ea:-s. Poate inca sunt in magazine mai mari gen : carrefour, metro, real.etc.
In cutiuta incape si alta marca, dar nu si protejslipurile.
Always e cel mai bun.
Altele sunt mai de proasta calitate.
Funda?smug

| 985436982 a răspuns:

Am si eu, tot de la Libresse. Faza e ca eu am de mai demult cutiuta, nu stiu daca mai sunt, dar banuiesc ca da. Ai putea sa gasesti intr-o alimentara sau magazine mai mari gen Billa, Kaufland etc thinking Lol nu cred ca te-am ajutat dar macar am incercat. Sunt noua p'aici. big grin