Buna! Daca ai o camasa lunga si putin larga(ceea ce este foarte bine), o poti asorta cu niste jeansi, cu o pereche de tenesi sau bascheti, orice culoare si cu o poseta micuta, delicata, pusa intr-o parte.vesta ar merge bine descheiata, parerea mea sau renunta la vesta si puneti un sal si cu o jachetica din tricot. take care!
1. Scire corect din punct de vedere gramatical.
Nu mai folosi `ts` `sh` `000` - sau chestii de genul acesta
Pari o mare pitipoanca scriind asa.
2.In prima zi de scoala te-ai putea imbraca cu - o pereche de blugi mulati - mai inchisi [albastru] - sa fie aceeasi culoare uniform - fara pete sau chestii de genul. O camasa alba semi-mulata si o pereche de tenesi albi!
Mha eu credd` kha tsi-ar sta f0arthe byn3 asa, ai avOoth o id3e bO0na
"reality:wtf?!"
1. Mai e pana atunci, n-ai la ce sa te gandesti pe timpul verii?
2. Who cares?
3. Invata sa scrii romaneste, nu hieroglife de messenger, duh...
@anotherchild camasa si tenesi?
Ideea ta e geniala.Doar sa renunti la fusta, deoarece esti mai comoda in pantaloni sa te simti bine la intalnirea cu colegii si etc si vesta sa o lasi descheiata.
Buna!
da este buna si ideea ta.
eu ma gandeam la niste pantaloni negri, camasa cum ai zis u, dar vesta o alta culoare. o culoare care sa dea o nuanta vesela.
ar fi mai bine.
succes...
ar mai merge si o poseta intr-o parte nu foarte mik dar nici foarte mare si adidashy albi de preferat sau culoarea pe care o ai la vesta,.
te pupic
Pai cred ca e ok camasa cu pantalon, e clasic si dp aceea incepi sa te adaptezi. poti imbraca si o pereche de blugi cu o camasa asortata, dar inca e vacanta, si tu te gandesti la scoala?
Tastatura ta nu functioneaza.Stai calma, se inlocuieste.Referitor la intrebare eu as zice ca e ok cum vrei tu sa te imbraci, ai grija la blugi sa nu aiba modele sau ceva pe ei, vesta ar fi super daca ar fi tricotata si lunga(nu de bunica) merg si niste balerini nu neaparat tenisi.succes.
Daca camasa este lunga atunci iti poti lua o pereche de colanti negrii sau o pereche de blugi negrii. in nici un caz fusta la camasa lunga!
Poti sa-ti iei camasuta aceea alba larguta cu o vesta de blugi denim.Merge foarte bine.
Daca te intereseaza ...http://lucrusoarelil.blogspot.com/.Abia l-am facut. Dar vom pune foarte multe hainute pe parcurs.:*
Glumesti este cea mai buna tinuta poate la camase sa iti pui o panglica neagra in forma de funda asa se imbraca si sora mea si ii sta bine :D iarna poti sa porti un pardesiu negru mai lung http://img.envy.ro/img/products_watermark/266x400_2270-pardesiu.jpg