Buna! In piata rahova se gasesc multe feluri de artificii dar si petarde. Eu am fost si am vazut. Petardele nu ti le recomand, sunt interzise de lege, iar fratele tatalui meu a patit-o cu acestea. A vrut sa o aprinda si in loc sa se duca pe geam(o tinea bine) i-a venit in piept si a murit. A fost teribil, eram langa el, nu ti-l recomand. Treaba ta. Eu ti-am spus de unde sa le iei
Sper ca te-am ajutat!
Un an nou fericit cu sanatate si tot ce iti doresti!
Cu drag si stima,
Ioana
Fratee... din europa sunt 15 lei si mai mult... sper ca tziam fost de folos
Cum sa mori frate din cauza unei petarde. numa daca ti-o bagi pe gat. cel mai rau iti scoti ochii, dar de murit nu prea ai cum. oricum tot artificiile sunt mai faine, petarda doar poc si bau.
Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !
In obor in targ sau in vinat am luat eu 100 la 10 lei de 3 focuri si o cutie de un foc la 60 de petarde la 6 lei e convenabil si vulcanii sun 4, 5, 6 lei
Plictisitorul56 întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: