| AAAdelin a întrebat:

Am nevoie de cat mai multe sfaturi. Aceasta intrebare le-o pun indeosebi celor ce locuiesc in Pitesti. Cine stie o camera digitala (foto-vodeo) care sa aiba pretul mexim 4/500 ron (asi dori mai multe raspunsuri de 300/350 ron )dar care sa isi merite banii! vreau raspunsuri cat mai multe si mai bune! iar la raspuns sa adaugati si locatia (obtional) cam asta ar fi, Multumesc anticipat! wave pawave

2 răspunsuri:
| Lovepoison a răspuns:

Pai, sunt o gramada de modele: Sonny, Cannon, Benq, Panasonic, Nikon. Camerele la 300 sau 400 RON nu sunt prea bune, pierd din imagini, pozele nu ies prea clare si apar o groaza de erori (am o camera la pretul de 330 RON) Gasesti camere de astea in Altex si in Domo, dar daca vrei o camera cu adevarat buna, o sa te coste peste 400 RON. Sunt mai multe modele de camere de la Sony, Benq, Panasonic, Cannon si Nikon. Am observat ca majoritatea camerelor de la Cannon sunt foarte bune. Sper sa iti gasesti o camera cum iti doresti in curand!

| Miuriel a răspuns:

Eu sincera sa fiu am vazut o camera buna(Canon) la Media Galaxy in Carrefour si costa 359 lei.
Sper ca ti-am fost de ajutor!