Sa sti ca am cateva haine de acolo hainele sunt de firma adica breshka, s oliver etc sunt foarte bune ele sunt colectii mai vechi din strainatate care nu sau vandut gasesti niste haine foarte dragute pe acolo cand aduc colectie noua si sunt noi adica nu-i second hand sunt haine bune la preturi mici merita sa incerci
Eu nu mi-am gasit nimic pe gustul meu la miniprix...Degeaba zice cineva o parere si tu poti sa ai alta parere. asa ca cel mai bine e sa te duci tu in magazin si sa vezi cu ochii tai cum sunt hainele, materialele si daca iti place cumperi daca nu, nu iei si gata. Fiecare are propriu gust!
Sa sti ca recomand sa mergi in magazin ca sa vezi hainele nu sa le comani pe net acolo sunt mult mai multe si diversificate
Buna! Mi-am luat eu acum 2 sau 3 luni nistre tricouri! Sincer nu am fost multumit de material si de calitate! Cu ce ti se fura ochii pe site sunt preturile mici dar si calitate pe masura! Eu unu am fost fascinat cand am vazut preturile mai ales ca prinsesem si oferta cu transfortu gratuit! Eu unu nu o sa mai fac comanda niciodata! Am uitat sa specific tricouri de baiat poate la fete or fi mai bune! Bafta multa!